11

Анонимен

преди 2 години

Този Караджов е същият, който преди години беше съветник на изпълнителния директор в Глобул и беше замесен в скандал за присвояване на 5 млн. лева чрез сключване на фиктивни договори с приближени до компанията фирми-подизпълнители за доставка и монтаж на оборудване. Сега е министър и го раздава голям моралист за батака с АМ Хемус. Всички са един дол дренки. А това правителството едва ли ще се задържи повече от година.

10

Стар човек

преди 2 години

Хайде почвайте да строите бре,да разчиствате срутища и свлачища ,да изпразвате язовири и да ги ремонтирате ! Стига сте търсили под вола теле ! Само празни приказки, внушения и нереални обещания .Смеехте се на Борисов че ходи по обектите с джипката,ама труд кипеше тогава -и Околовръстното,и Перниск и Северозапада и Хемус ,всичко бачкаше ! ,,Незаконно "било ,той да не си прави алея в двора бе ,това е за всички ни ! А вие 5 моста,6 тунела и самолет до Скопие и бля,бля бля! !!!

9

перко

преди 2 години

Магистрала Хемус няма да явидите готова и след 2030 години! Тези са строители на думи!

8

Жоро

преди 2 години

Възлагат на новото ръководство да се погрижи за интересите на Mунчo, Кирчо и Кокорчо.

7

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с подслушванията на Рашков, къде са доказателствата?

6

Радев корупция

преди 2 години

Шефката на АПИ при ГЕРб беше уволнена за запис, който я уличава в искане на подкуп. Същата беше назначена от Румен Радев за шеф на АПИ отново. Сега пак я махат за корупция.Та, въпросът тук е за корупцията у бореца срещу корупцията Румен Радев!

5

Анонимен

преди 2 години

Ами и аз да припомня, че Румен Радев също не е бил проверяван пет години? Той някаква свещена крава ли е при положение, че го хванаха да уговаря комисионни за компанията Грипен, че негови съветници бяха уличени в шпионаж, че беше назначил любовницата си на два трудови договора в Граф Игнатиево.Защо групировката Промяната не се занимава с казуса Радев вече?

4

Анонимен

преди 2 години

И какво от това.За милиони няма закони.Разследвайте си.

3

Спомен

преди 2 години

Тоя Караджов е от изпечените крадци и мошеници - отдаван е дълбоко в нещата ( палатите му са колкото и на пияндурника Рашков - човекът с 12 г.за !

2

Анонимен

преди 2 години

Какво стана сега, нали ГЕРБ много било крали, нали Дамаджан 19те имота е шеф на МВР, нали фигуранта държи цялата власт вече колко време и неговите калинки са навсякъде, някакво обвинение, някакви доказателства срещу някой има ли? Не ви е виновна прокуратурата, пуснете по медиите ето тука е сигнала с тези и тези доказателства и го даваме на прокуратурата и тогава се оплаквайте че прокуратурата спъва нещо ако не се задейства.

1

Анонимен

преди 2 години

Грозданчо е милионер от приватизацията на Костов, палатът му е в Буджака до този на Иво Прокопиев.Иначе Радев се борил срещу корупцията?