21

Анонимен

преди 2 години

Certificate Of Vaccination ID. COVID. Това е новия ви паспорт и ушна марка от сега нататък. Въведен е за винаги. Който не иска да бъде животно, свобода или смърт юнашка!

20

Цъ

преди 2 години

В момента имам позната с 2 вакси, детето й донесло ковид от училище. В момента всички са болни - без разлика ваксинирани или неваксинирани. Докога да се бодат?

19

ъъъ

преди 2 години

ОК. Наемници, страхливци и Мангъров.

18

РИформата

преди 2 години

РИформата на Гайдарски:" ДАЙТЕ ОЩЕ ПАРИ!" СИГУРНО ЩЕ ИСКА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗДРАВНАТА ВНОСКА. УЖАСССССССС!

17

ъъъ

преди 2 години

Разделение сред медиците има - ***, страхливци и Мангъров.

16

Ямболски цървул

преди 2 години

" Сякаш" ....журналистика,която си вкарва спокойно чуждици ,жаргони ,и улични езици...Евала бабо машаллах...Станах мисюлманин и проядох агнешко от вашите изцепки всекидневни!

15

Ужас!

преди 2 години

Имаме едно приятелско семейство в Гоце Делчев. Та синът им си дошъл от Полша, където живееше там с жена си полякиня. Човекът се ваксинирал с пфайзер предния ден. В същата вечер, когато си дошъл влезнал да си вземе вана. Майка му нещо се притеснила, защото минали 2 часа, а никакъв го няма от банята. Чукала на вратата - никой не се обажда. Та се притеснила, казала на бащата, той разбил вратата и гледат синът им - мъртъв във водата. Извикали бърза помощ, те само констатирали смъртта. Инфаркт на 31г

14

ToPhD

преди 2 години

Точно вашата неадекватна, денонощна пропаганда настройва хората в другата посока господин ,,професоре''. Харчете си хонорарите със здраве, после да не мрънкате и да се криете, когато излезе цялата истина наяве! Линч и СЕЧ!

13

Анонимен

преди 2 години

Сякаш проблемът е друг в България. Ще го отстраним най - безцеремонно. Протестът на 12.01 вече има 7 милиона гледания в цял свят. Можем да се борим!

12

Анонимен

преди 2 години

"Има наплив в отделните окръзи. Хората искат да се ваксинират вече. Този популизъм, който се провеждаше от антиваксърите сред населението, вече е в полза на ваксинациите" Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха...

11

Анонимен

преди 2 години

Добре че вакснатата ми жена се разболя точно навреме да изкара сертификато, че глад и студ. Стига да оживее де...

10

Анонимен

преди 2 години

Велик е Кукунчев и Гайдарски е поредния негов пророк. Само да не изчезне господа техен ковиден.

9

Живко

преди 2 години

Новото Ковид райониране на страната е поредната промяна на правилата в цирка наречен Корона пЛандемия! Никаква предвидимост, никаква логика, но за сметка на това тонове лъжи! Когато миналата година Кацаров въведете срамежливо зеления сертификат по модел на големите шефове, той посочи като критерий за отпадане заболеваемост 100 на 100 000! Днес вече говорим за 60% ваксинираност! Някой съмнява ли се че ако изобщо се достигне тази заветна цел, летвата няма да бъде вдигната на 70% и прочие!

8

факт

преди 2 години

Проблем го направиха Кире и такива като него,дето поемат задължения наредени от американското посолство!Иначе мерките скоро ще са напълно излишни.Проста сметка-2млн.ваксинирани+0.9 преболедували регистрирани+още толкова нерегистрирани+незнаен брой безсимптомни при реален брой на населението5.5 млн(6.5млн по списък).До 2,максимум 3 месеца над 80% ще са преболедували или ваксинирани.А да се ваксинират преболедувалите е излишен риск и напълно безсмислено.

7

Анонимен

преди 2 години

Някак си процента е доста по малък...гайдарче.Само тоз не се беше наредил в кохортата. Ама нищо, стълбовете са достатъчно много.

6

Пълен измекяр,

преди 2 години

точно Мангъров и другите като него,които все още изказват гласно мнение,различно от правителственото,въобще не искат да се налагат...За разлика от тези,които цял ден висят по телевизиите и ръсят пропаганда...Мангъров е практикуващ лекар,изкарайте някой друг такъв,който да дискутира с него,а не само разни бюрократи,които са виждали пациент само по телевизията...

5

Анонимен

преди 2 години

Правилно е че няма разделение между медиците за ваксините, но експерименталните препарати които сега се опитват да пробутват като ваксини не са ваксини. Тези препарати имат прекалено голям процент смъртност който ако беше при класическа ваксина щеше да бъде отдавна спряна програмата. Това е престъпен експеримент.

4

Анонимен

преди 2 години

Гайдарски и специалист. Олеле.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече една година чакаме да видим някаква полза от експерименталните псевдоваксини. А по въпроса за страничните ефекти - тепърва почвали да изследват има ли такива. Абе я да изчакаме още десетина години да се види кое как е, пък после да говорим за инжектиране. Спешна работа няма, Омриконя е само настинка.

2

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО ПОДСТРЕКАВА КЪМ ВАКСИНИРАНЕ СРЕЩУ БИЛИ-КОВИД19 Е СЛУГА НА ЛУЦИФЕР И СИ ГО ЗНАЕ!