87

Я, па Я

преди 2 години

И още нещо, около 3 милиона българи (повече от 1/3 от населението) гласуваха с краката си и се преместиха да живеят в страните от НАТО и ЕС, за по сигурно. За да не се налага да бягат през телените огради ако някой носталгик (например Костя Копейкин) докопа властта и ни зашие отново за азиатската диващина.

86

Я, па Я

преди 2 години

До запознатБългарите гласуваха за НАТО и ЕС няколко пъти от 1989 г. до сега. Изключение правят по малко от 1% от населението което е с комунистически възгледи който превръщат в проруски без да си дават сметка, че днешна Русия е най-капиталистическата страна в света, там е брутален олигопол и брутален вълчи капитализъм какъвто няма даже в САЩ. На последните избори "Партия Русофили" получи 0, 000... не помня нулите и ... %. Някой хора в БГ не приемат, че бившите комунисти от 30 г. са капиталисти

85

Ludoto Lenche

преди 2 години

...NBATO sa teroristichna organizacia nasajdashta sas sila intersite na Amerika i zapada !!! Te postaviat marionetni pravitelstva i grabiat prirodnite resursi na darjavite !!!Tova e nacina po koito zapada bogatee !!! Razbira se vsichko v imeteo na "demikraciata i choveshkite prava " ......ako ne be tajno...shteshe da e smesno !!!

84

Анонимен

преди 2 години

Възраждане и лично К.Костадинов искат да подгънат коляно пред Руската имперска диктатура и да ни направят 16-та република на новия СССР на оорките от Масква

83

Г-жа Генчовска

преди 2 години

да привика руския посланк, а не Лавров да се подиграва с БЪЛГАРИЯ!!ЗАЩО му се обяснява толкова.

82

Анонимен

преди 2 години

До Я, па я. Куп полезни съвети, но САЩ никога няма да го допуснат. Силна европейска армия?! Ти за какво говориш?

81

Анонимен

преди 2 години

Едно референдумче ще реши въпроса.

80

Я, па Я

преди 2 години

Ако САЩ бяха по хитри, щяха да се съгласят с руските искания. След това заедно с НАТО да въоръжат до зъби страните от "Три морета" и да направят флота на БГ и Румъния 3 до 5 пъти по мощен от този на Русия в Ч. Море, същото и за Балтийско. Да се изгради Европейска армия и страните от ЕС да имат свой отбранителен съюз който да е страна в НАТО. Всяка страна членка на ЕС да е задължително и членка на военния съюз на ЕС. Бг да върне наборната служба за 1 г. и военното обучение в училище.

79

Я, па Я

преди 2 години

Външно да извика посланика ни в Москва за консултации и да връчи протестна нота на руския посланик за намеса във вътрешните и външните работи на страната. Следваща стъпка, шут в глутеоса на посланика с дестинация Москва.

78

Анонимен

преди 2 години

Русия на Елцин свали от власт Горбачов и разпусна Съветския съюз. Останахме без Господар. Огледахме се за нов Господар, с пари и власт, за да ни пази. САЩ бяха най-великите тогава, Китай още не беше много велик, Русия затъваше във войни в Чечения и нахлуването на западните стоки, и прекрати купуването на български стоки като цигари, вино, лютеница, мариновани краставички и консервирани домати. Вдигна ни цената на петрола на световна цена. Далверата беше вече от Запад и ние се преориентирахме.

77

Между САЩ и Русия

преди 2 години

Никой не може да нарежда на България дали да служи на САЩ! Но ако американците бъдат принудени и ни наредят да се отдръпнем от НАТОто, е добре, може и да помислим.Но Русия няма право да нарежда на САЩ! Само САЩ могат да нареждат на нас. Така или иначе никой не ни пита и това не е към нас, а сто пъти пояснено - към господарите ни от САЩ, с тях се договарят.

76

Анонимен

преди 2 години

Русия разговаря с Сащ те са господарите на булгария.

75

до запознат

преди 2 години

Сърбия е най - свирепия враг на България от Освобождението насам. Много не е яд как сърбоманите не осъзнавате, че там много преди бомбардировките са се пеели песни срещу България, че сърбите винаги са ни играли в тила, че винаги първи са ни нападали(след което са яли калая, естествено, и пак могат да го ядат, нищо, че сме без армия. Просто традициите са, за да се спазват). Дедите ти се въртят в гроба като те слушат как съжаляваш враговете. Добрият сърбин е овърбеният сърбин!

74

Анонимен

преди 2 години

Ако сте били срещу влизането ни в НАТО ,защо нямаше протести, а вместо това празненства когато влезнаме в НАТО.Ако бяхме против щяхме да протесрираме срещу НАТО.Срещу НАТО бяха само АТАКА и ВМРО.Не ате мнозинство ВМРО,ГЕРБ и Възраждане.

73

До 48

преди 2 години

Кръстьо, като си политически некомпетентен, не си отваряй устата, да не ставаш за смях. Тия са либерали, либерасти, не са десни. За всеки десен човек най - важни са три неща: Бог, Родина, Семейство. Десният човек милее за свободата, за развитието си, но и за семейството си и за християнските ценности. Преди десетилетия именно левите движения са насърчавали свободията и повечето от лидерите им са живеели крайно разюздан живот. Ленин, Троцки, Зиновиев - все извратеняци а неопределена ориентация.

72

запознат

преди 2 години

НАТО не е избора на българския народ! Ако сме демократична държава, трябва на референдум, суверена да си каже тежката дума дали иска да бъде част от този империалнистичен клуб който бондандира болници и телевизии в Белград през 1999 г.

71

Анонимен

преди 2 години

Избрали сме да бъдем роби на Западна Европа и САЩ. Русия да уважи нашия избор. Всеки е свободен да смени господаря си, когато господарят му умре през 1989 година, и ние го направихме с нашия нов избор на Господар.

70

Анонимен

преди 2 години

Осъзнатия($$$$$$),на шепа продажни политици.Вече сме мишена!!

69

Анонимен

преди 2 години

Тия още малко ще кажат, че мерките, маските, ваксините и сертификатите също са наш избор, а не на глобалистите в Брюксел.

68

Анонимен

преди 2 години

Отговора ми към Руската позиция:Не ми обяснявай за моята къща и моя двор.Не ми се меси в семейството и не ми брой децата.Стой мирно да не видиш модро.