48

Herr Muller

преди 2 години

Номерацията 49, 53, 54, 55, 56 ми дава ясна представа ЗАЩО икономиката на България е на това дередже, а 57 ни пренася с машината на времето в 1929, което е доста странно, тъй като САЩ са живи, здрави и прогресиращи. Флаговете (байраците) на САЩ се произвеждат на "ишлеме" - с материали на клиента - от 2008, а от 2012 масово в Поднебесната, от което САЩ печелят, тъй като за тях бизнес означава пари, а не куха идеология. И не само байраци, униформи, но и електроника, цветни метали и т.н.

47

Анонимен

преди 2 години

Стига ревахте по щатите, ами си гледайте блатная.

46

Анонимен

преди 2 години

Основана е през 1850 г. от братята Леман, преселници от Бавария. През 2008 г. банката обявява най-големия банкрут във финансовата история на САЩ, отприщвайки световна финансова криза. Преди това, е 4-та по големина инвестиционна банка в САЩ (след Голдман Сакс, Морган Стенли и Мерил Линч).

45

Анонимен

преди 2 години

Голямата депресия започва в Съединените щати със започналия на 4 септември 1929 година спад в цените на акциите се превръща в световна новина с Краха на Уолстрийт на 29 октомври, станал известен като Черният вторник.

44

Анонимен

преди 2 години

Сащ са раково образувание, туморът на света, паразитиращ основно върху хаосът и кризите между войните както между първата и втората, така и всички след втората световна, които са предимно са създадени от тях.

43

Трябва

преди 2 години

Магнитски трябва да удари гербавата гняc

42

долу ГЕРБ

преди 2 години

Оставка!

41

Herr Muller

преди 2 години

До My Way На цели поколения им омръзна този рефрен за края на капитализма. Събарят САЩ още от 1917 и както всички видяха събарящите бяха съборени. Частицата за беде'ЩЕ' време подължава да стои със страшна сила, а капиталът да загнива още и още. Що се отнася до текста на песента, акцентът е скрит в последния куплет. Прочетете го внимателно! ;) За край на света, песента на R.E.M., It's the end of the World as we know it от филма Independence Day e по-реалистична.

40

Анонимен

преди 2 години

Вечен позор за Брюксел и Берлин, че повече от десетилетие поддържаха отвратителен престъпен режим на бивша мутра! Преки виновници за съсипването на перспективите на цяло поколение българи!

39

Българин

преди 2 години

Предлагам да наложим девастейтинг санкции на Русия като спрем да купуваме газ и нефт от Русия и да я държим отговорна ако нахлуе в Украйна. Това ще задуши руската икономика и ще бъде катастрофа за Русия.

38

Българин

преди 2 години

Предлагам НАТО да не изтегля войските си от България и източна Европа както иска Русия, защото това ще ни направи членове втора категория, а както всички знаем, ние българите сме членове първа категория в ЕС и НАТО. България е силна в ЕС и НАТО.

37

факт

преди 2 години

До Herr MullerВиж откъде идват имигрантите по държави в САЩ през годините(има клипчета-графики в Ю-туб,не много точни,но за ориентир стават) и си прецени какво се случва.Картинката не е радостна-когато САЩ израстват като държава,имигрантите са изключително от Европа,до към 60-те.после навлизат латиноси,а след 90-та и от Източна Европа.Обаче след 2000 година само лош материал от целия свят-латиноси,не*гра,ара*бели и жълти,които що годе стават.Накрая,при 300+млн население нямало кой да работи!

36

Българин

преди 2 години

България е суверенна държава и направи своя избор в НАТО. България е силна с НАТО. Ние българите призоваваме Русия да спазва нормите за сигурност в Европа и да спазва международното право.

35

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 32 ---- Дълбоко се съмнявам, че САЩ се крепи на Емигрантите /Еmigrants (Изселниците). САЩ е държава, построена от Имигранти/Immigrants (Приселници), които за три века създадоха държава изпреварила със 100 години, Западна Европа, лансираха мощната си валутна система като световен еталон и превзеха света.

34

Любопитен

преди 2 години

До АнонименА кралските военновъздушни сили ще разположат ли в България към самолетите от пето поколение летци от третия пол?Ще е 100% евроатлантическо.

33

мда

преди 2 години

До Анонимендо 34 Когато почнат да падат бомбите,заклинания от рода на "Русия е слаба" не помагат.Както не помогнаха на брадатите демократи виковете "Аллах акбар".

32

Анонимен

преди 2 години

Кралските военновъздушни сили на Холандия разполагат два изтребителя от 5-то поколение в България през април и май, за да подкрепят дейностите на НАТО, като извършват Аir Рolicing в Черноморския регион!

31

Българин

преди 2 години

България е суверенна държава, която отдавна е направила своя избор, ставайки член на НАТО!

30

факт

преди 2 години

Законът Магнитски е направен в полза на САЩ,а не на световната демокрация и правов ред,както го представят.Основно дава възможност за влияние върху слаби държави и кофискуване на чужди пари.Впрочем,като казаха "А" и санкционираха Пеевски,защо не казаха "Б" -санкции за Борисов,за когото имат томове документи?Не беше ли защото разглеждаха и вариант той да остане на власт и да е по-зависим отвсякога към тях?Не двойни,ами тройни и четворни стандарти...

29

Анонимен

преди 2 години

Русия не е в състояние да ни поставя условия. Русия не е в състояние да поставя условия на България. Русия беше победена в студената Война. България е с НАТО, НАТО е силен, България е силна! Русия е слаба!