153

Анонимен

преди 2 години

Руския ботуш да не стъпва в България ще ги изколим като през 1916г край Добрич

152

лесно е

преди 2 години

за всичко което поискат от русия просто поискайте реципрочно нещо например, за изтегляне на войски на нато от БГ посикйите русия да върне крим на БГ както е бил преди сталин, за всяко действия има равно на сила противодействие и ясно изразена воля за това, маправете пределно ясно че за всяко нешо което русия направи ще и се отвърне със същата тежест от нас и нашите съюзници

151

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Оставането на войски на САЩ на ългарска територия задължително превръща страната в мишена !

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 - Така е като ни вкараха през задната врата за полигон и слугинаж , но за това ще благодариш на варосаните " демократи" дето Ви замазват очите вече 30г. !Същото е и с ЕС - за евтина работна ръка , и за да могат по-бързо и лесно на източат кадърните , а другите ....... !

149

Centurion

преди 2 години

Браво на Бойко, тепърва ще затъват сегашните управляващи, защото много са им връзките с москвето, но нищо има и Майдани да се случват тука, нека расте тока, нека се дигат още цените на бензин, храни и газ ( говори се че А95 става руска 3 ка лева до седмици) нека се дига всичко

148

Хюстън,

преди 2 години

Ако тоя от Банкя се мисли за някъкъв държавник,аз да стана транвай!..Тоя е един хитрец,мутра и айдук !...Дано има господ,.....да му се върне всичкото зло,което е откраднал и направил !!!

147

ПроСоТо

преди 2 години

До ДобърКадърНаСнимката...ти си симпатяга!..Но позволи ми да ти цитирам Бърта :..-"Можеш да оваляш тор в захар,но все едно-няма да стане поничка"...Па и друга,нашенска сентенция:.."Тенекето бакър не става",ОТ КАКЪВТО И ЪГЪЛ ДА ГО СНИМАШ !

146

п.п.

преди 2 години

правилно казва бати бойко - сега ще си проличи кой какъв държавник е, ама зеления чорап и кирчо канадската ливада се въртят като слънчасали и нямат акъл какво да правят

145

:(

преди 2 години

Кога ще успеем да махнем мафията от Съда и Прокуратурата и да осъдим този престъпник?

144

Българин

преди 2 години

Сега само НАТО и САЩ, както и обучение на населението и материална осигуреност за водене на партизанска война на собствената ни територия, могат да гарантират националната сигурност на България. Но защо гнилата Тиква ще се изказва по тези въпроси не е ясно. Крайно време е Боко и престъпната му компания да влезе в затвора и ГЕРБ да се ликвидира.

143

ПроСоТо

преди 2 години

БанкянскияМУТРОИД се прави че е "забравил" ТРИТЕ "важни дни",в които наглеца беше принуден да подава оставка,но понеже е ТП но упорит,отново е решил да "блесне"....Е,като има публика отмикроумници,защо да не го направи?.."АЗСЪМПРОСТ и ВИЕ степрости,за това ме слушате с отворена уста"..

142

Анонимен

преди 2 години

Ти си трай! Нали им построи газопровод на руснаците?

141

Българин

преди 2 години

В тази ситуация цял свят е разтревожен м а ти гледаш само да всяваш раздори и плюеш простотиите си - НЕ ти прави чест , а се правиш на " държавник " - Това засяга както теб , ГЕРБ , Управляващи и ВСИЧКИ НАС като държава и народ ! Ако беше ти какво щеше да стане - Спорът се води на ниво далеч от нашето икономическо, политическо, военно ( дори и с твоите виртуални самолети ) , и ти на мястото на Радев щеше да МЪЛЧИШ още ПО-оглушително ! Теоретично - На кого ще се изежиш ако НАТО реши да отстъпи ?

140

истина е

преди 2 години

Какъв държавник си ти ,след като удари багдадските крадци , направо в земята по кражби !

139

бай Ставри

преди 2 години

Чакам те с нетърпение

138

жалък демагог

преди 2 години

Ти вкара руските интереси в България!

137

"селянин"

преди 2 години

Досега не бях чувал милиционер или пожарникар да разбира от военно дело !

136

Анонимен

преди 2 години

Затвор или дворец - това е въпросът. Дали да избяга в Двореца на Ердоган, или да влезе в затвора? Да лежи, или да не лежи?

135

Анонимен

преди 2 години

Ще видим кога Боко ще избяга от България. Ще проличи след оставката на Гешев.

134

Анонимен

преди 2 години

Борисов не е държавник. Беше държанка, а бъдещето е да стане задържанка в затвора. Той ще избяга в Турция веднага след оставката на Гешев. Ще фейсбуква от двореца на Ердоган.