26

Анонимен

преди 2 години

Абе фармафията, що продавате витамин С, за компоти ли?

25

ХА ХА ХА

преди 2 години

ПЪРВИТЕ 2 ТОЧКИ СА АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!! НАПЪЛНО ПРОВЕРЕНО ЛИЧНО С ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Мит е, че някой друг бил загрижен за вашето здраве. Мит е, че ви помагат, като ви стоварват огромен стрес. Мит е, че "мерките" работят. Мит е, че науката е на страната на ваксата. Мит е, че медиите публикуват истината, само истината, цялата истина и нищо друго, освен истината. Мит е, че няма конспирации - непрекъснато крият истината от нас, ама за наше добро, естествено :) Мит е, че богатите забогатяха за наша сметка, правейки ни добро.

23

Анонимен

преди 2 години

Много е злобно да се пишат такива статии. Има хора, които са несигурни и наивни. Те биха повярвали, че такава статия е добронамерена и "научна" и ако се разболеят няма да се опитат да си помогнат, което ще доведе до влошаване, проблеми и лош край, които иначе биха могли да избегнат само със здравословно хранене, плодове, вит. Ц и други нормални средства за борба с грип! Много моля, Днес, проявете съвест и не въвеждайте в заблуждение хората!

22

Анонимен

преди 2 години

Здравето и живота не трябва да са в чужди ръце, а само в собствените ви!

21

Анонимен

преди 2 години

Витамин С помага, цитрусовите плодове помагат, суперхраните памагат и не го отричат в статията, ама било мит???? Вярно или невярно е, че нитамин C помага?

20

Анонимен

преди 2 години

В днешно време е жизненоважно да се спазва правилото: Прави обратното на това, което ти казват по медиите и ще си добре!

19

Анонимен

преди 2 години

Напоследък пускат много такива статии, тип "Развенчаваме митове", които, при внимателен прочит, се оказва, че потвърждават полезността на здравословното хранене, но непременно включват внушението "а, бе не вярвайте много на ползата от здравословното хранене, ваксинирайте се". Ползата от здравословния начин на живот не може да се отрече, защото е научно доказана, за разлика от ваксините. Затова се залага на манипулациите.

18

Анонимен

преди 2 години

Не вярвайте на приказките на Доктор Грую, това е за начало !

17

Анонимен

преди 2 години

Аз гледах Провиотика на бачи Кико по 20 лева парчето за 30 таблетки с бактерия от туршия - Лактобацилус плантарум. Понеже си ям сурова туршия, собствено производство на терасата, даже ми излиза доста по-евтино за цял бидон, хич няма да му купувам препакетирани китайски прахчета за стотинки на крайна цена 20 лева. Не на мене тия, да му ги купуват избирателите.

16

Доц. Мсймунчев

преди 2 години

Мит или немит е колективният имунитет?

15

Анонимен

преди 2 години

Това как да мисля и в какво да вярвам, зависи от личния ми житейски опит. Журналистическите опити да манипулират мисленето ми в "правилната" и удобна посока не ме ловят.

14

мда

преди 2 години

Дезинформация в глобалистките медии.

13

Дедо

преди 2 години

За сега най-големия мит е ваксината . " Ваксиниран " , а заразен , болен и карантиниран . Тва ако не е мит , не знам кое е !

12

Ямболски цървул

преди 2 години

Един месец в годината пия масло от черен кимион.Септември.След което чак другата година.Масло от бял трън пия периодично.Ям много червено цвекло,ряпа и моркови.Пия ракия и се чувствам здрав от дълги години!

11

Анонимен

преди 2 години

Целуваш святия кръст, пиеш ена светена огнена вода, прекръстваш се и окаждаш стаята и си готов !Разбира се, че не иронизирам религията, подигравам се на писанието тук !

10

Анонимен

преди 2 години

Основните препоръки на лекарите са социално дистанциране. СОЦИАЛНО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКО ДИСТАНЦИРАНЕ? Освен това втория и петия абзац са преповтаряне, наречено тафталогия! С една дума - неграмотници!

9

Анонимен

преди 2 години

Платени статии като тези ви казват че без ваксинация няма да минете. Най-голямата лъжа за века!

8

Алекс

преди 2 години

За силен имунитет ракия с чесън.

7

Васко кръпката

преди 2 години

Не вярваме във Витанов и в днес беге деге