57

Herr Muller

преди 2 години

Рашистите само това и чакат. Да си изуем гащите и веднага ще ни ***, както вече са го правили два пъти, позовавайки се на реалната история на България. Посолството на Русия в България е напълно излишно. Желаещите да имигрират в Матушка Блатная, да ходят из посолствата на други държави, най-вече западни, за получаване на визи. А и като гледам опашката за визи пред руските консулства, ще се наложи да си купя очила, щото не виждам кьорав человек.

56

Анонимен

преди 2 години

Аве BG и RO са васали с тях Никой не разговаря разговарят Русия и Фащ-Фащ си убират крушите и точка иначе дьрвото

55

МИРО

преди 2 години

КИРО И РАДЕВ, КАТО ПРЕДАТЕЛИ В АМЕРИКА!!!САЩ НА НЕБЕТО!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!

54

"селянин"

преди 2 години

Република България не е Румъния , за да ни сравнявате с тях тъпигьози !

53

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Колкото България е България,толкова и Румъния е Румъния. Управлявани сме от евреи номади,които не изразяват нашата воля. Познавам поне триста Румънеца и не знам един-единствен,който да иска американски бази в Румъния. Същото е и в България. Румъния,Сърбия и България искаме КОМУНИЗЪМ,но номадите,които ни завлекоха държавите тропат инатливо и злобно с крак върху разумните ни глави. Българи,Сърби и Румънци се обичаме и искаме Единни Федерални Държава и Армия ! Точка по въпроса!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Румъния е съюзник на Русия през Първата световна война. А през Втората веднага се присъединява към Русия през 1944 година и посреща освободителите от фашизма и нацизма.

51

Румен

преди 2 години

Румъния никога не е била с Русия и преди с Варшавския договор.

50

Джери Бадалуна

преди 2 години

Какво ли ще каже Горбачов за НАТО?

49

до Бай ви к...

преди 2 години

Мечтай си колкото искаш. Мечтите руска подлого са безплатни.

48

Бай ви к...

преди 2 години

Една руска механизирана бригада усилена с дивизион С-300, танкова рота и противотанкова батарея ; Ще е достатъчна да ни прекърши за седмица.

47

анонимен

преди 2 години

А Миро е най-заблуден русофил и предател на България.

46

До 56

преди 2 години

Казваш, какво търсят американците в нашата България. Като си казал А, кажи и Б.

45

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ Е НАЙ-ГОЛЯМИЯТ СТРАХЛИВЕЦ!!!ДРУГ ПО-ГОЛЯМ ОТ НЕГО НЯМА!!!ЖАЛКО,ЧЕ ИМАМЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

44

фтх

преди 2 години

Думите на ген. Колев към войниците му на 4 септември 1916 г. са достатъчно изчерпателни и казват всичко: Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи-но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България! Само истински БЪЛГАРИН може да разбере тези слова, който е русофил -да си ходи в руската кочиня и да се бие на на страната на руските изедници срещу България!!!

43

cgj

преди 2 години

Очилатия Кон да си набие 2 (два) фишека в задницата и да повика гУнен гАдеф да ги запали :) Ши.бани, руски *** неонодени!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Референдум!

41

БГ НАТО

преди 2 години

Тези от Атлантическия клуб в България няма ли да се изходят по въпроса ? Паси, Инджев, Ил. Василев, Поптодорова иначе друг път ръсят мозък за щяло и не щяло без някой да ги пита по всички медии...а сега нещо не смеят да се обадят. Няма ли да направят една пропагандна кампания за набиране на доброволци за Източния фронт ? Естествено те ще се снимат на първа линия с нахлупени каски и една пушка в ръка.

40

Миро

преди 2 години

Радев,за генерал не става!!! НАТО грабна неговата слава!!!

39

МИРО

преди 2 години

ВАЖНА НОВИНА!!!ПОЛОВИНАТА НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ СА БОЛНИ ОТКОРОНА ВИРУС!!!ЩЕ ЗАРАЗЯТ ВОЙСКИТЕ СИ!!!И НЯМА КОЙ ДА ВОЮВА С РУСИЯ!!!! И ПАК ЛИ РУСИЯ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ ПОБЕДИ???

38

анонимен

преди 2 години

Преди малко и президента Радев застана като патриот и се противопостави на Русия. Как сте мамини русофилчета? Управлението на нашата държава единодушно се противопостави на нахалните руснаци и защити военният ни съюз НАТО.