262

Квебекъ

преди 2 години

Оставка за правителството на Израел в България. Оставка за кабинетът "Петков" !

261

Fakt

преди 2 години

Bg e nezavisima strana komandori se ot Xero Mustafa

260

Анонимен

преди 2 години

Ако България бе суверена държава, нямаше американското посолство, да постави Киро ментата за премиер. Заедно с продажниците, млади, нагли и образовани, червени синчета, и дъщерички, които са снахи, сестри, гаджета и фенки на тарикатите в това правителство.

259

Анонимен

преди 2 години

Нали бяхме свити в ъгъла, като лошия ученик на последния чин? По популизъм Петков надмина всички.

258

Анонимен

преди 2 години

Суверенна държава????Боже мой-виц.

257

Ха, ха, ха

преди 2 години

Сериозно ли бе Кире? "България била суверенна държава!"?!?!?!?!? А Аз си мислех, че сме васали на САЩ! За нас дълбоката държава се намира на Козяк и от там управляват нашата държавата и такива като Киро и Радев са просто едни марионетки изпълняващи исканията на американското посолство!

256

ИЗБОР?

преди 2 години

България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор, ставайки член на НАТО и като такъв решаваме сами да организираме отбраната на страната си в координация с нашите партньори". Това заяви министър-председателят Кирил Петков, който бе повикан в Народното събрание, за да бъде изслушан.КОЙ направи този ИЗБОР? Евреина СОЛОМОН ПАСИ??? Кога е имало РЕФЕРЕНДУМ???

255

Аха

преди 2 години

Кирчо-Кретенчо!Да беше изръсил поне, че тук е суверенна колония.... по близо щеше да си до реалността.

254

Анонимен

преди 2 години

Сувереност Кико е да няма Окупационни войски!!! Кой Те пита кой номер га _щи носиш

253

БАЗИ ВЪН

преди 2 години

Колкото по-малко бази на наша територия, толкова по-добре. ПерфектнияТ сценарии - никакви бази в България, тази теротория да бъде буферна зона за сигурност, КОЕТО АВТОМАТИЧНО НИ ГАРАНТИРА НЕЩО КАТО СУВЕРЕНИТЕТ И ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ.

252

Ямболски цървул

преди 2 години

Поредната пешка на глобалистите.Ама няма да стане.Ще ядът по-лошо от бой.

251

До 289 от Ямб.цървул

преди 2 години

Радев е соросоиден ***

250

Анонимен

преди 2 години

Нали Радев беше руски агент, бе герберуги?

249

Алооо

преди 2 години

До 115 аз само се моля тия *** нашите да не ни вкарат във война, щото вече това ще е наистина пагубно за нашата държава. Запада да не мислите, че им дреме за нас, даже ако по случайност българите изчезнат ще им е най-добре. Нито имаме армия, нито техника, нито мъже, за да се защитим.

248

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро скоро пак ще се самоизолира.Възраждане дебнат!

247

115

преди 2 години

Абееее, продажни политици, кога ще направите минималната работна заплата 800-1000евро в България?Кога ще имаме реално здравеопазване, без да точите и крадете от здравната каса, този ковид ви дойде дюшиш. Кога ще изгодните ЕРП тата, американски тецове, и канадска златодобивни компания??????????? Кога ще налоците мораториум за износ на натурална дървесина?

246

Анонимен

преди 2 години

Абе оправете си коментарите бе, давам отговор към един коментар за след публикуването вече моя коментар не е отговор на същия коментар!

245

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро.Като мълчиш си по интелигентен!

244

Кармен Златарева

преди 2 години

Кирил Петков - натовски парашутист - продажник и шпионин...

243

Айде бе

преди 2 години

До ген. Иван КолевНАТО го е имало в Европа от самото начало на съществуването си, основателки са (ще спомена само европейските страни):1. Белгия;2. Великобритания;3. Дания;4. Исландия;5. Италия;6. Люксембург;7. Нидерландия;8. Норвегия;9. ФранцияИ един въпрос към вас какво ли щеше да Ви се случи ако преди 35 години бяхте казали: България вън от Вършавския договор. Знаете ли защо сега няма да ви се случи същото като тогава, ще Ви кажа че се нарича демокрация!