124

Ивайло

преди 2 години

Как!?

123

Хахахахаххаахахахаха

преди 2 години

Водил здравословен начин на живот, но изпил някакъв шот докато почиствал. Смях в съдебната зала. Адвокатите му са *** като него, за да го оставят да говори врели некипели. Дано има правосъдие.

122

Анонимен

преди 2 години

Тажаците на котараците. Една ампула пролетна химия в гъзюхата та дасепосере от ахтиотици

121

Да

преди 2 години

Помогна му да умре

120

Анонимен

преди 2 години

След лечебна марихуана, лечебен коноп, два пъти по 50г. или по 100г. джони уокър блек не си спомням, но кокса не съм го купувал аз, той беше изоставен на масата, а с ЛСД-то се набодох като мих чиниите, по късно разбрах, че цигарата, която пуших, не била от тютюн, но това не ми попречи да курмувам, чувствах се способен и да карам самолет, но нямаше под ръка! А бе пезевенци, до кога ще го мъчите този, кажете, че не искате да го съдите защото мама има влияние! Другите без мама с влияние да си опича

119

Анонимен

преди 2 години

знаете ли на кое викат ПАСТА на адренохрома!!!

118

Анонимен

преди 2 години

Чайче, паста, шотче, бебе....Бог да прости Милен! Липсва!

117

Анонимен

преди 2 години

Да ви разкажа и аз една история. Един у наше село като опъна козата и се изправиха рогата!

116

Хахаха

преди 2 години

Тоя ще го оправдаят накрая. Написаната статия да не е предоставена от адвоката му? Звучи все едно е писана от него. Пил малко, притеснил се, пил чайче, помогнал... абе направо невинен, но оставил един труп без да иска на пътя. Андре Токев ще влиза в затвора, а тоя скоро ще му съчувстваме, че се озовал надрусан зад волана без да знае. *** пумията!

115

Bili

преди 2 години

Този вече е навън... най-вероятно Цветков е бил с корона...според адвокатите на обвиняемия...

114

Анонимен

преди 2 години

Помогна ми да отиде при свети Петър.

113

Анонимен

преди 2 години

Бил е на седмото небе от наркотици. Едва ли наркоманчето е успял да направи каквото и да било

112

Анонимен

преди 2 години

***! Ха ха ха Да беше мълчал по- добре би било. Родителите му са за бой. Възпитали безделник.

111

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха други думи нямам това с бебето е точно в десетката имат въображение не може да им се отрече!!!бил пил нещо докато почиствал??? Ха-ха-ха хахахахахахахаха

110

Сата НАТО

преди 2 години

Лично наблюдаващият делото Гешев, преди да го пробутат за прокурор, е бил следовател по ПТП. Добре го е научил какво да говори, две години вече го учи.

109

Анонимен

преди 2 години

О, и опити за бебе правел. Милият той. Кристияне, много се надявам да четеш коментарите за себе си в интернет. Искам да знаеш, че мястото ти е в затвора, защото си убиец. Надявам се да не си вярваш на глупостите, които говориш, да имаш поне малко съвест и това убийство да не ти даде мира, независимо от присъдата. Светът ще бъде по-добро място без теб.

108

Дааа

преди 2 години

Няма съвест няма съвест и майката! Няма човешко същество, което ако има съвест, ще изнаглее толкова много и ще съчини небивалици! Жалко за Милен!

107

Писател

преди 2 години

За да ги измисли тези фантастики какво е взел?За един авер питам

106

ToPhD

преди 2 години

Вярвам на този съвестен и почтен господин! Сценарият на сюжета предполагам, че Ървин Уелш или Стивън Кинг са му го писали (и двамата джентълмени не са близвали дрога през живота си). Дано не го покрият и да се измъкне малкото, нагло човече и да има възмездие в затвора!

105

Роза

преди 2 години

Този дори да го осъдят ефективно,ще излежава присъдата в затворническо общежитие,а там е по-леко,отколкото в затвор.Вероятно ще излезе предсрочно за работа и добро поведение.Такава е вероятната ми прогноза.Само Божията присъда никой не може да я отмени.Тя е окончателна и не подлежи на обжалване!