преди доста години река Марица беше ПРЕТЪПКАНА с риба !..-Каракуда,МРЯНА,кефал,бабушка,мухари,ЩУКА,шаран,"шкембушки",ВИОЛИ,..и други,които вече не си спомням...Най-вкусни ..поне за мен,бяха "мухарите"..Дребни,но невероятни...Е,от поне 30 + години "някои" се ПОСТАРАХА реката сега да се превърне в МЪРТЪВ ОТХОДЕН КАНАЛ..НАИСТИНА съжалявам "гражданите",които си нямат и ПОНЯТИЕ що е това "Чиста и истинска Природа"...Но,"Звярът беше пуснат"..Щастливи ще са тези,които го надживеят..
Испания, Норвегия са най-големите консуматори на риба и морски дарове-най-дълголетните държави в света!! Така, че я пак тази статия е за гъби!
В едно село в Япония имаме едно приятелско семейство. В годината веднъж им ходим на гости. Е значи 3 пъти на ден ни сервират риба и то най-различна. Акулско месо, скат, суши, сьомга.
яжрибапрезден.ком рибата е източник на протеини и омега-3 и трябва да присъства на трапезата ви три пъти седмично. Особено полезна е тази, която съдържа протеини и омега-3.
Кога рибата може да се окаже вредна?