9

консерватор

преди 2 години

четете по консервите FAO 61, значи е от отровената зона

8

ПроСоТо

преди 2 години

преди доста години река Марица беше ПРЕТЪПКАНА с риба !..-Каракуда,МРЯНА,кефал,бабушка,мухари,ЩУКА,шаран,"шкембушки",ВИОЛИ,..и други,които вече не си спомням...Най-вкусни ..поне за мен,бяха "мухарите"..Дребни,но невероятни...Е,от поне 30 + години "някои" се ПОСТАРАХА реката сега да се превърне в МЪРТЪВ ОТХОДЕН КАНАЛ..НАИСТИНА съжалявам "гражданите",които си нямат и ПОНЯТИЕ що е това "Чиста и истинска Природа"...Но,"Звярът беше пуснат"..Щастливи ще са тези,които го надживеят..

7

Анонимен

преди 2 години

Когато Япония продължава да изхвърля ядрени отпадъци в океана

6

Япония

преди 2 години

Испания, Норвегия са най-големите консуматори на риба и морски дарове-най-дълголетните държави в света!! Така, че я пак тази статия е за гъби!

5

Ганю

преди 2 години

Когато жена ви я вади от рунтавата си хралупа да ви я пържи

4

Анонимен

преди 2 години

Когато е приготвена от баба ви на село. Тогава със сигурност е не само вредна, а и токсична.

3

Анонимен

преди 2 години

В едно село в Япония имаме едно приятелско семейство. В годината веднъж им ходим на гости. Е значи 3 пъти на ден ни сервират риба и то най-различна. Акулско месо, скат, суши, сьомга.

2

А според

преди 2 години

яжрибапрезден.ком рибата е източник на протеини и омега-3 и трябва да присъства на трапезата ви три пъти седмично. Особено полезна е тази, която съдържа протеини и омега-3.

1

Ямболски цървул

преди 2 години

Ям цаца и пастърва,която е лично уловена от реката.Другите магазинни риби са пълни с отрови!