274

Анонимен

преди 2 години

"За какви ТРИ ГОДИНИ говорят тия" - прочели са сценария и не им харесва следващия епизод. Като гледам с каква гордост се хвалят в декларацията, че са въвели и спазват аусвайса, да де, по новому, сертификата - а той се въведе след предното им искане, което беше и повода, да не забравяме - май тоя път застават на барикадите с щение за въвеждане на задължително боцкане.

273

Анонимен

преди 2 години

Тези нагли типчета за какви танкове дрънкат глупости пак? Достатъчно е да иде там отряд от полицията и с шамари ще ги вкарат в пътя. А и от какъв зор, за какви се мислят? Те са предприемачи - ако печелят печелят, ако губят губят. Като крият доходи и въртят далавери хич не щат някой да има отношение, а като започнат да губят, искат всички да им плащаме. Няма как и е неморално техните лични интереси да са главна грижа на държавата.

272

Анонимен

преди 2 години

За какви ТРИ ГОДИНИ говорят тия?! -- Или и това е като надписване на сметки?

271

Петър Младенов

преди 2 години

Най-добре танковете да дойдат.

270

шопендар

преди 2 години

войната с държавата е обречена,хиляди тунеядци разчитат за хляба си на държавата,и бранят с всички сили службите си.от години държавата е във война с малкият и среден бизнес,и така го мачка че е по добре да си безработен,отколкото да си съсипваш живота със бизнес на ръба на закона,за да се изхранваш и да оцеляваш

269

НОРМАЛЕН

преди 2 години

НЕ СЕ НАЛАПАХТЕ .А ОБСЛУЖВАНЕ НУЛА !

268

Алибег

преди 2 години

Ваксърииии простиии, сърби ли ве дуп.етооо?

267

Пламен

преди 2 години

Да фалират дано!

266

Смях в залата.

преди 2 години

Какви танкове,Одавна няма и танкове в България.Подариха ги в началото на 90те на Македония.Останалата част ги нарязаха за скраб.Парите отидоха за мезонети,хотелитераси и т.н.

265

Бояна Филм

преди 2 години

С чиини и чаши ли ще ги мерите танковете?

264

Анонимен

преди 2 години

Ааа, моля ви се не пипайте лекаря на годината 2021, както и почетния рицар( коремния хирург ) !!! Те не спират да се грижат за вашето и на децата ви здраве!!!

263

Хаха

преди 2 години

То пък и мерки да нямаше, все едно сме се втурнали към вас. Направо не мога да живея без замразени хапки, позатоплени в прегорял фритюрник и особено без уши на скара - вечен хит в последните 15 години.

262

xaxsasбв

преди 2 години

До 304 - Все едно в Англия, Холандия, Испания, Франция и Чехия хората не се разбиват от дискотеки и барове. В Париж сутрин всичко е оповръщано, в Лондон сутрин намсякъде лъха на урина, а в Амстердам в 5 сутринта плуваш в отпадъци. Разликата е, че като започне работния ден там всички работят, а тук като започнем работа масово избиваме комплекси - скатаваме и се подиграваме на управители и собственици. Пет човека гледат как един работи и всички го мислят за най-големия смотльо във фирмата.

261

За България

преди 2 години

Ако Българите не прекараха толкова време по барове и кръчми, можеше да сме по- добре сега. Учете хора, четете...Колкото по- малко ходите на чалготеки, толкова по- малко венерически болести, пребити хора и по- малко отрови приети!

260

Bili

преди 2 години

тия след 2 години "пандемия" най-накрая разбраха че мерките целят унищожаване на дребния бизнес, и икономика, а не некво си здраве за некви хора...

259

Чипът

преди 2 години

Оня нечистоплътния отново говори простотии. Я първо си платете данъците па тогава

258

Нов филм озаглавен:

преди 2 години

"Танковете и бронетранспортьорите в атака срещу бордеите и бърдаците",сезон 1,епизод 1?!?!?!

257

ля ля

преди 2 години

на вниманието на ресторантьорите: внимавайте какво си пожелавате хора! натам са тръгнали нещата //// само че не нашите танкове (които са ръждясали) ще ви стрелят! все по-близо сме!!!

256

popa ot razgrad

преди 2 години

Ресторантьорите имат 2 избора: да умрат от глад или да умрат от covid... очевидно втория вариант е по-примамлив за тях...

255

Jj

преди 2 години

Нямаме танкове, иначе с удоволствие бихме ги извикали да ви разчистят схемаджийската гилдийка