133

Лили

преди 2 години

Значи какво се оказа? Доцент Мангъров е заплаха за националната сигурност. Ще се напикая от смях!!

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Е, не може толкова лесно :) Докато бях мъж, за да ме дискредитирате ме обвинихте, че бия жена си. А щом съм жена, е достатъчно, няма нужда да измисляте лъжи :) Трролските номера :) в действие

131

Анонимен

преди 2 години

Оставете Мангъров на мира. Човекът е излекувал хиляди деца и е истински лекар. България има нужда от такива хора, а не от измислени лекари като бай Шиле и Симидчиев, които не са стъпвали в болница

130

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 141 Ха-ха, нов отчаян опит да ме обидите :) Да, стара съм, но имам чувство за хумор, даже за самоирония :) Не се получи :)

129

Анонимен

преди 2 години

На програмиста му набивам минуса само докато му видя името. Не го чета да си губя времето с продажници.

128

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 140 Не схванахте просто. Не вярвам, виждам ги. Няма нужда от вяра за очевидните неща. Не че аз смятам, целият свят участва в трета фаза на изпитване на "ваксините". Това е официално. Огромните разходи бяха направени напразно, на никого не помогнаха. Аз го преболедувах на крак. 85 % от хората сме така. Трябваше да се помогне само на 15 % и забъркахте този ужас. Резултатът е, че не им помогнахте. И сега си търсите виновен. Защо да не сме ние? И без това ви пречим, като не участваме

127

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха давали думата на Мангъров, колкото на Радка, щеше да има 5% ваксинирани само. Тези със 75 те лв. Но.....не им беше удобен. Истината боли!

126

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата защо не се самосезира за чувалите, които ни показваха миналата година и всички тези заглавия за умрели по медиите? Колко аутопсии са направени? Колко човека доказано са починали ОТ, а не СЪС вируса? Защо се тръбят броъки на починали, когато не е доказано от какво са починали? Докога този терор?

125

Иво

преди 2 години

Да му направят едно психо и всичко ще си дойде на мястото!

124

Анонимен

преди 2 години

Доц. Мангъров е единственият лекар, който последователно поддържа позицията на старата, предковидна медицина и се опитва да помага на хората, които бяха хвърлени в стрес-липса на мед.помощ-ваксина пропагандата.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Съжалявам да Ви разочаровам, но СЪМ жена" Това обяснява ВСИЧКО. :))))

122

Анонимен

преди 2 години

Оставете го тоя, дето тр оли под името "програмист", не се занимавайте да храните платен тр олаж, ами вижте дори официално в ЕС се отчитат доста случаи на негативни реакции и от четирите ваксини. Води Файзер, разбира се. И данните са официални.

121

Анонимен

преди 2 години

Добре, че има социални мрежи да видим истинската истина. В БГ не я показват. Навират ми в лицето нелицеприятните христова, гломб, радка и сие, които ме отблъснаха. Всъщност трябва да им благодаря, че заради тях не се ваксинирах.

120

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 127 Не познахте отново - стара и грозна съм :) Пък и защо, след като съм уточнила пола, ме питате за него :) Изобщо - безсмислен коментар, като повечето Ви :)

119

Хм

преди 2 години

По същата логика трябва да разследват бая хора,вкл. целия така наречен "Щаб".

118

Анонимен

преди 2 години

Скоро и пред прокуратурата ще има протест ми се струва , защо не разследва обратната захапка рапар балгар *** наричаш хората фашисти след като и СЗО вече препоръчва премахване на измислицата зелен сертификат?

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Защото у нас всичко е идеално. Даже лекарски грешки не се случват. Всеки ден има починали ваксинирани, обаче "ваксините работят".

116

Анонимен

преди 2 години

Точно доц. Мангъров ни успокояваше от екрана, където го допускаха, с научнообоснованите си изказвания. Излезе за много неща прав. Това дразни тези, които пълнят гуши за сметка на страха. Когато привикате Костадинов, Мутафчийски и Маджаров, когато изчезнат всички радки и пат...ки от екрана, може да допусна, че има някаква принципност. Ние не сме съвсем оглупяли, можем и да четем, даже на чужди езици. Трябва ви жертва, да запушите устата на съвесттаДоц. Мангъров е професионалист.

115

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 126 Не сте какво :) Не сте програмист, това е ясно :) Със сигурност Ви е все едно за обществото, щом не му помагате, а се грижите да пострада. Аз също не вярвам в конспирации - те са факт и се виждат с просто око. Цялото население на планетата се подлага на експеримент с неясен изход, заради грип с 2 % смъртност сред старите и тежко болните. Лекарите не се организираха добре, нямаше нужда всичко да се хвърля в болниците. До голяма степен вината е тяхна, така че не ми вменявайте чу

114

Анонимен

преди 2 години

Защо у нас до сега официално не се обсъждат данните на ЕМА за докладваните случаи от приложението на 4-те ваксини, прилагани в ЕС и последиците от тях? Има подробни данни - по пол, възраст, по видове, вкл. смъртни случаи. Защо вместо да се предоставя обективна информация са тръгнали у нас по най-левашки начин да се опитват да стопират отново информация, която не е успоредна на априлската линия на партията. Сайтът на ЕМА е публичен. Напомням - и официален, на ЕС.