81

Николай

преди 2 години

Сами са си веновни. Лятото ке приказваше, че трябва да се вакдинираме, тогава се хвалеха с антитела.

80

Анонимен

преди 2 години

Да насилваш хората да се ваксинират с експериментални течности, е престъпление! Зелените сертификати са еквивалентни на жълтите еврейски звезди! За съжаление ежедневните бомбардировки с броя на жертвите от ковид не дават достоверна информация за нищо, а са форма на психически терор. Жертвите на този терор са повече от жертвите на ковида и докторите!

79

Петият бустер

преди 2 години

Молекулярният биолог чете ли ,че в Англия отпадат и парцалите и сертификати и карантини.лъжата започна да лъсва.Време е да си върнем предишният живот без никакви забрани.Пръдне някой в трамвая и те веднага си ми⁶слят,че разнася корона

78

Мамата

преди 2 години

СТИГА ,СПРЕТЕ СЕ С ТОВА ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНА.ТЯ СЪСИПВА ИМУННАТА СИСТЕМА В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН.КАКТО И ЛОКДАУНИТЕ.КАКТО И МАСКИТЕ.А КАКТО И ПРЕПИТАНИЕТО НА ХОРАТА.МИСЛИТЕ САМО ЗА БОЛНИЦИТЕ.ОСТАВЕТЕ КОЙТО ЖИВЕЕ ДА ЖИВЕЕ,КОЙТО УМРЕ СА МРЕ...КРЪГОВРАТА НА ЖИВОТА.НО НЕ НИ НАЛАГАЙТЕ НЕЩО НА СИЛА....

77

Ивка

преди 2 години

Тая госпожа Ива нещо много състарена ми се вижда. Да не се свършили парите за анти ейдж процедури :D

76

От Берлин

преди 2 години

До Факт. Коя статистика?!? :) От 15 колеги, за 12 знам, че са надупчени... Един с бустер вече 5 седмици лежи на легло с пневмония... Вчера още двама с бустери - болни от Корона, другите през две седмици в болнични( шефа вчера се беше хванал за главата) .. А, познайте, кой работи всяка седмица без откат.... Бъди здрав!

75

Факт

преди 2 години

Статистиката доста ясно показва, че ваксинираните се заразяват в момента четири пъти по-рядко от неваксинираните. Засега няма статистика кой е с Делта и кой е с Омикрон, за да се твърди колко често се заразяват ваксинираните в сравнение с неваксинираните с Омикрон.

74

Професора

преди 2 години

До 77Докторче, ти да не си завършил онлайн?

73

До 76

преди 2 години

Не е редно да се задължава който и да е да се ваксинира. Но дори и да се бяха ваксинирали, с Омикрон е очевидно, че ваксинираните се разболяват също толкова. Така че нямаше да ти реши проблема

72

Доктора

преди 2 години

Трябва да спрем да лекуваме болните от Ковид , които не са ваксинирани и неспазващите мерките !

71

Габи

преди 2 години

Защо никой не споменава за затворени училища в София?В 49 ОСУ всички деца са в къще от няколко дни. Причината-много болни учители. Защо не задължиха учителите да се ваксинират, а пак го отнесоха децата с щадящите тестове?Продъниха ни ушите за предстоящи мерки, а за вече въведени никой нищо не споменава.

70

Анонимен

преди 2 години

Преди малко разбрах, че един познат пак се е разболял от Ковид-19, след като го прекара изключително тежко през ноември 2020 година. Това е положението, няма стабилен имунитет от преболедуване.

69

От Берлин

преди 2 години

Според официалната зтатизтика на ЕМА, има 104 умрели от иглата деца в Европа, и над 20 000 с усложнения... Спите ли още! Има Геноцид и Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

68

Анонимен

преди 2 години

Който иска да се боцка. Който не иска да не се боцка. Но всеки има правото да ходи където си поиска! Ако това право трябва да ни бъде ограничавано, то да се ограничи за всички, без разлика дали си ваксан или не си ваксан! Друг начин НЯМА! Защитата на всичките ваксини срещу Омикрон се оказа НУЛА!

67

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тия "сертификати" бе! Никога няма да си сложим жълти звезди на реверите! Евреин в Третия Райх не е имал право да ходи на кино. И аз сега нямам право да ходя на кино! Евреин ли съм? Не! Тогава какъв съм бе???!!!

66

Auuu

преди 2 години

Малеее - вижте я на снимката горката професорка на какво е заприличала

65

Анонимен

преди 2 години

Никаква принудителна ваксинация! Джокович е акционер и пак не се е ваксинирал. Долу зеления сертификат! Има и други теми в този живот!

64

Анонимен

преди 2 години

Много хора преболедуваха и са със сертификат. Това пречи на принудителната ваксинация. И поради тази причина ще искат да махнат сертификата. Толкова са прозрачни, че чак не се виждат. Обаче пречат на нас, които искаме да се махнат

63

Анонимен

преди 2 години

Единственото възможно сега, ако искаме ужасът по болниците да спре, е локдаун. Затваряне на заведения, спортни зали, кина и училища и дистанционна работа. Ситуацията е докарана дотам, че само рязко ограничаване на контактите сега може да доведе до облекчаване на натиска върху болниците и намаляване на и без това рекордната смъртност след няколко седмици.

62

Случаен минувач

преди 2 години

Така е, ваксините доведоха до повече фалшификации. И преди 80 години много евреи са си издавали документи за чист арийски произход срещу заплащане. Когато системата притиска хората - те търсят начини да ги оставят на мира. Оправдавам ги напълно.