14

Анонимен

преди 2 години

До 15,кифладжията-изложен, щом транспорта е социална дейност, нека е безплатен,както беше в София,до '89,като безплатното им парно и топла им искърска вода,която се лееше без стоп.Контрольори,рядко и проформа,защото България работеше за София.Разбира се че София е виновна.Ако можеше щяха да си пренесат пясъка и морето в бидони

13

Варналиев

преди 2 години

Вчера се возих с автобус 22 . Ползвах билет, свърших си работата и се качих на обратен рейс, 15мин. до изтичането на часа. Валидирах си билета. Обаче след 20 мин се качва контрола и ми казва, че часът е изтекъл и , или нов билет, или слизане. Защо, питам, нали беше дори минута преди изтичането , ако валидирам билета, мога да си пътувам до края на пътуванвто? То били до преди година, преди да изхвърлят конкурентните кондукторки. Сега е монопол на ел.системата и правят ксквото си искат с цената.

12

малко инфо

преди 2 години

Само в по-цивилизованите места има градски транспорт и целта е да се преместят повече хора с по-малко превозни средства. Ако няма автобуси и всички ходим с по две, три коли, трафикът ще бъде отврат и ще има поне по 10-15 ПТПта дневно. Така че не се излагайте като кифладжийй, градски транспорт е нужен, а които не е идвал у Варнъта, да не коментира! Общо взето са нови автобусите, но има много диви пътници и вандали. Има драскано с маркер! Има наплюти стъкла!Към Боровец вкарват мотики, кокошки...

11

Варненец

преди 2 години

Градският транспорт е социална дейност и трябва да се финансира от общината, а не да печели от гражданите, и без това новите автобуси се купуват с кредити, които пак ние връщаме.

10

Taню

преди 2 години

Като им знам приказката и манталитета, пак софЕанци ще са им виновни...

9

Анонимен

преди 2 години

На какво отгоре!?Почти всички автобуси са за бракуване!Мръсни,по мръсни от канал.Все по-малко хора ги ползват.Контрольорите без възпитание.Машините за билети бавни и заемат място за трима човека.А иначе Варна е частен град.

8

Цхййййхг

преди 2 години

Незнам дали ще има увеличение на билета но половината автобуси във Варна за бракуване

7

Анонимен

преди 2 години

Искам като физик да ви обясня за ентропията - запомнете едно, като цените е - винаги нараства, не се намалява! Сега вече всички сте образовани със специалност термидинамика и цени!

6

Калто всичко

преди 2 години

в индийското гето България всичко е скъпо, а услугата по ниско ниво от дъно!! Стар скапан транспорт както всичко в дупката България

5

Анонимен

преди 2 години

Има хора с колела хора пеша там въздуха ли ще плащат ?Бухааааа

4

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно сега защото са скъпи тока и горивата ще поскъпне билетчето. После като пак намалеят цените на тока и горивата, билетчето ще си остане на същата цена. До сега така става.

3

Алко

преди 2 години

Пак сънувам! Кога дизела е бил 83 ст, че сега стана 2,50 лв????????????????????????? Какви ги пишете, бе? Малко мислите ли преди това? Редактор има ли тоя сайт или само цензура?

2

Анонимен

преди 2 години

Затова на запад имат безконтактни карти за градския транспорт и вдигат и смъкват цените когато се налага , без толкова драми

1

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми се връзва дизела да е поскъпнал 3 пъти?