171

Петар

преди 2 години

За Русия е ясно,редовно сме осведомени че руски военни части се движат из цяла Русия,но какво търсят американски бронетанкови части по границата с Беларус-по това време на годината по тези географски ширини не е подходящо за пикник.....?????

170

Анонимен

преди 2 години

Продължавате да дърпате дявола за опашката. Лошото е , че след всяка световна криза, следва голяма война. И ми се струва, че обратното броене е започнало.Русия ще премачка Европа като валяк.

169

Анонимен

преди 2 години

А зящо братският нам американски народ , не ни оборунва военно, така както нанремето Русия ни даваше оръжие.

168

Анонимен

преди 2 години

kvo stana s na6ite f16 mai nqma i da si gi do4eme

167

115

преди 2 години

С400 са хиляди пъти по добро нещо от F16 Block ***.

166

СТАРА МАКСИМА

преди 2 години

Искаш ли мир - готви се за война!

165

Анонимен

преди 2 години

До: номер 189 (Какво следва) Извинявай много, но нещо не те разбрах. Значи, от това което намекваш за САЩ, НАТО и ЕС излиза, че САЩ се готви да нападне Обединеното Кралство, а не че Русия се готви да нападне Украйна, тъй ли??? Обясни ми логиката моля те, защото нищичко не вденах!

164

българин

преди 2 години

Мдаа... Личи си, че Русия е миролюбива държава. Те толкова много обичат мира, че решиха да се борят активно за мир! И такава борба за мир ще падне, че камък върху камък няма да оставят несъборен в Украйна, преди да мирясат самите те!!!

163

Shshs

преди 2 години

НОТО може да струпва ракети и самолети на границата на Русия, но Русия не може да струпва по тяхната? Каквото повикало, такова се обадило.

162

Какво следва

преди 2 години

И САЩ, и ЕС и Русия имат интереси на Балканите. За Русия ЕС не е враг, а голям търговски партньор. Но за НАТО не може да се каже същото. НАТО е инструмент на САЩ, насочен срещу Русия. И всички на Балканите сме заложници на американските интереси.

161

Какъв е проблема?

преди 2 години

В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население в Донецк и Луганск. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа срещу част от своя народ. Е, няма да стане.

160

Анонимен

преди 2 години

След като въоръжават украйна, съвсем нормално е и Русия да се подготвя.

159

Христо Христов

преди 2 години

Русия ще яде дебелият западен член а аз съм слабоумен!!

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 Русия, казваш, ще изгуби цялата си европейска територия и ще се завре в в Сибир. Щом не си разбрал, че на Запада точно Сибир му трябва, по-добре не давай акъл.

157

аз съм мъничко

преди 2 години

джудженце, на украйна пръв другар, имам мъничко пи шленце и ракети арсенал

156

Анонимен

преди 2 години

Русия ще яде нечуван пердах от НАТО дааа, и после ще изгуби цялата си европейска територия ще се заврът в Сибир ще има отново голяма Германия, Полша, Финландия и Украйна може даже и България да намаже този път а русофилите ще бъдат потурчени по затворите в Анадола, Ердоган ще ни направи тази услуга ,а Христо Христов е ***!

155

Анонимен

преди 2 години

До БобиИзключително прав си. Както на времето не можеше да купим f-16, така и днес не можем дакупим Cy 57 - нищо, че е по-голям, по-ефтин и по-съвременен. Просто нямаме топките на Ердоган...

154

Анонимен

преди 2 години

До И все пакТе и руснаците на времето, в началото, искаха да влязат, ама чичо Сам не даде - два вожда щяха да му дойдат в повечко на НАТО

153

Анонимен

преди 2 години

178/ В НАТО се влизало по желание, смях, ама голям смях...

152

Анонимен

преди 2 години

До 175/И кой ги е питал бившите сателити дали иска или не, или ги подкараха...Ако има референдум, какъв ли ще бъде резултатът...