78

do 76

преди 2 години

До Анонимен: Престани да дрънакаш глупости, ами влез във vaers

77

Ямболски цървул

преди 2 години

Лично аз няма да си сложа ковид " ваксина" на нито един производител.Не само на Файзер.А тези имат да дават милиарди обезщетения на починали ,заради други химии от тях от 2010-а г.

76

Анонимен

преди 2 години

До 158"Е, що чак сега бе?!"=====>Щото сега без пари,бе. А иначе трябваше да се изтръскат маса пара да плащат на участници в експеримента. То са застраховки живот, то са ангажименти да ги лекуват от страничните ефекти, то са компенсации. И всичко за солидни суми. А така - без пари, чиста кирия и данни от милиарди надупкани.

75

Анонимен

преди 2 години

В САЩ завърши огромно проучване на доброволци 45 000 и публикуваха резултатите. 50% получили ваксина, 50% плацебо. И в двете групи, еднакъв брой участници се оплакали от главоболие, мускулни болки и умора. Ха ха ха ха Това са "страшните" ваксини!

74

Анонимен

преди 2 години

"...убеждаваха ни денонощно, че са безвредни и мнооого полезни, и тогава се сетиха да изучават страничните им (д)ефекти. Съд нещо за такива???"===> Няма съд за такива. Съд само за хора като Мангъров, които казват истината.

73

Анонимен

преди 2 години

"А милиардите "доброволци", изнасилени да участват в експеримента, те какво ще получат от Пфайзер и остальная св олоч?"===>Среден пръст на картинка ще получат.

72

До набодените

преди 2 години

Как се чувствате, лабораторни мишки?

71

Анонимен

преди 2 години

Зомбита, разбрахте ли, че са ви надупчили с препарати, за които дори производителите им не знаят какви странични ефекти ще дадат.

70

ахахаха

преди 2 години

Но нали красивоумните прогресивисти тука все се пенят, че ваксите били тествани и безопасни, гас пикаеха когато ги наричат "експериментални течности"? А тя каква стана - Пфайзерите почнаха тепърва да тестват течността която вече три пъти са вкарали в телата на доверчивите баламурки.

69

Ямболски цървул

преди 2 години

Парадокс!!!! Тези,които измислят "ваксините",те първа щели да им проучват страничните ефекти хахахаха..Тези са за не за разстрел,а за потапяне живи бавно в някаква киселина.

68

Анонимен

преди 2 години

"А не трябваше ли това да го правят преди 2 години? Не е ли редно първо да направиш опити за странични ефекти и после да бодеш милиарди?"===>Може да е редно, но е много по-изгодно вместо да плащаш луди пари на доброволни участници в изпитания, да набучиш безплатно милиарди души и после да анализираш резултатите.За такъв гигантски фашистки експеримент даже Менгеле едва ли е мечтал.

67

Анонимен

преди 2 години

Ба си след дъжд качулка, те колко милиона вече набодоха, до сега кво спаха или си беше изгодно

66

Анонимен

преди 2 години

До Неук: "След 1и 2дозана Файзер имах по 7-8 дена дискомфорт вечер след 8 часа по три,четири часа. Всяка вечер треска,болки в мускулите и костите,отпадналост,гадене. На следващия ден сутринта нищо,здрав,прав,корав. На бустера първия ден бях като сгазен от валяк.Следващите 5 дена като при 1 и 2 доза. Сега ще видя на 4 доза. Боледувах 6 мес, по-късно се ваксинирах, 7 мес след втора доза сложих бустер. Сега 4 мес. след бустера чакам да пукна"++Слагай 4 доза да ускориш процеса,какво ще се мъчиш.

65

Анонимен

преди 2 години

А не трябваше ли това да го правят преди 2 години? Не е ли редно първо да направиш опити за странични ефекти и после да бодеш милиарди?

64

Неук

преди 2 години

Забравих да кажа, че съм бил над 10 пъти контактен. Заради специфика на работата ми съм бил в малки помещения по 4-6 часа с лица, които в рамките на до 48 часа са се разболели тежко или са дали полжителен тест. Нямам оплаквания, дори една кихавица от срещите си.

63

Анонимен

преди 2 години

Това не трябва ли да се знае преди да разрешат употребата им?!

62

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха тествани и безопасни бе?!

61

Анонимен

преди 2 години

До До края на годината Европа ще въведе задължителна ваксинация и ще се набодете всичките.+++ Европа ще се набоде на нещо стри букви.

60

Анонимен

преди 2 години

"Прокуратурата да изчака 2 години с разследването срещу доц. Мангъров"+++Кла/тикурата няма какво да чака. Да отиде на ютюб канала на мила Цветкова и да гледа пресконференцията от Болзано. Там италиански и немски учени показват с резултати от аутопсии какви са последиците от ваксините. И след като го изгледат господа прокурорите, да подхващат тези, които ваксинираха хората, докато хората не са ги подхванали.

59

Неук

преди 2 години

След 1. и 2. дозана Файзер имах по 7-8 дена дискомфорт вечер след 8 часа по три - четири часа. Всяка вечер - треска, болки в мускулите и костите, отпадналост, гадене. На следващия ден сутринта нищо, здрав, прав, корав. Вечерта се повтаря. На бустера първия ден бях като сгазен от валяк и сдъвкан едновременно. Следващите 5 дена като при 1. и 2. доза. Сега ще видя на 4 доза. Боледувах, 6 мес, по-късно се ваксинирах, 7 мес след втора доза сложих бустер. Сега 4 мес. след бустера чакам да пукна.