126

Лудката

преди 2 години

Ммуууууууу!........

125

Анонимен

преди 2 години

Като малък помня на село как се коляха кокошки, зайци, *** и после как сладко хапвахме прясно месце - едни от най-хубавите ми спомени.

124

Анонимен

преди 2 години

СТИГА ВЕЧЕ БЕ ЕЙ! Стига с тия щастливи кокошки и глупости! Да гледаме ги нехуманно, да нагъчкани са на едно място и да храним ги с антибиотици и глупости! И КАКВО ОТ ТОВА? Аз съм от отбора на хората, а хората имат нужда от евтина храна, щото не сме всички на 5000 евра заплата. Никой не ходи да брои изтребените мишки по полето като тръгнем да жънем или изкопаните хралупи на лисици с мъртвите бебета там пролетно време като орем. Всяка култура, която добиваме е свързана с пестициди и смърт!

123

Монде

преди 2 години

Абе, тука имат предвид, че се мъчат тея животни, кой ви кара да ядете или да не ядете, става въпрос за по хуманно третиране! Баси и болните мозъци и шизофрениците! И те душа носят, дайте на вас да ви избодем очите, да ви оставим на 40 градуса без вода. Айде замислете се малко. То бива да сте прости....

122

412441

преди 2 години

Егоистични, ненаяли се ***, заради вас страдат животните, защото никога не ви стига, не сте се наплюскали, алчни, лакоми, мръсни, дебели гномски изчадия! Единствено ви интересува да се наплюскате! Въпроса не е, че ядете месо, а болката която тези живи същества изпитват, преди да умрат жестокостта, с която ги убиват, живота им преди това, и не го сравнявайте с вашия, защото в тези животни има повече душа и човещина от всеки един от вас !!!!

121

шофьор

преди 2 години

Господарите ни подготвят за зелено хранене чрез дажби по кодекс Алиментариус или другояче казано по една шепичка Африкански скакалци на глава човешки ***.

120

Събуди се

преди 2 години

"Американци", "Западняци", "дъртаци", "изперкали", "болни хора"....колкото и да биете около храста в коментарите, истината е, че налагащите стипулатите на дявола не са нито едно от гореизброените, защото общият им знаменател е, че са евреи. За масата от овци е много трудно да си даде сметка кой забърква войните по света, кой организира революциите, кой сваля монархиите, кой манипулира финансовите пазари, кой разрушава етнонационалните, християнски държави. Еврея. Отворете си очите!

119

Egler

преди 2 години

Ти, Петя Славовa, така като те гледам каква си месеста и бузеста на снимката, едно е сигурно - бая месо муваш! А това месо, което тъпчеш в червото си, как според теб е станалонма месо от живо животно? Заклано е, Петя и то ако е имало късмет е било заколено в селски двор, защото това е най-хуманният метод! В промишлените кланици животните биват убивани с високоволтажна токова дъга и често пъти влизат в скалдера (контейнер с вряла вода) живи и в пълно съзнание! Изключително двулично е за теб!

118

Анонимен

преди 2 години

До йъфэкуку

117

йъфэ

преди 2 години

Аман от глупави статии! Животните са за храна на хората.

116

Анонимен

преди 2 години

Колко огромно е лицемерието на западняците! Правят се на благородни, а всъщност са те измислиха клетките,гушенето на гъските, железата за свинете, изкуствените легла и месокостното брашно за кравите, ликвидирането на живи *** в негасена вар! А в Испания, Франция и Португалия дават коридата по телевизията, т. жестокостта ти я сервират в хола. И те били загрижени за животните!? Да, след грижата за печалбата си. В Испания свинските мазнини ги пречистват, парфюмират и влагат в детските закуски.

115

Анонимен

преди 2 години

Инфантилно-веганска простотия! Дайте сега да съсипем животновъдството в ЕС, като принудим фермерите да отглеждат животни в петзвездни апартаменти и да ги превозват само в мерцедес S-класа. На тези човечета им дай само да рушат и да се правят на интересни - аман от примадони и ***.

114

Анонимен

преди 2 години

Тоест Дойче Зеле ни казва вместо месо да ядем ваксини. NO PASSARAN.

113

Зозо

преди 2 години

Аз стар веган не познавам, а столетници дето щял живот готвят с мас и масло много.....

112

Радослав

преди 2 години

Злите вегани тормозят невинни вируси и грипове като пият лекарства и им пречат да се размножават и да създават потомство! С какво са заслужили горките вируси да биват избивани когато влязат в тялото на веганите и с какво това нехуманно отношение към вирусите се различава от това на нас, злите месоядни? Нали сте загрижени за хуманноста? Спрете всички ваксини и лекарства на веганите!

111

Радослав

преди 2 години

Първият веган който ми покаже с какво нашите пържоли са по нехуманни от лъвове които ядат *** докато е още живо ще получи тиквен медал лично от мен! Нямало хуманно отношение към храната, ха. Какво хуманно искате в това да изядеш нещо?А хуманно отношение към водата? А хуманно отношение към плъховете и вирусите? Те просто искат да си живеят, това, че ни убиват не е защото са лоши, нали?Всички вегани да спират веднага всякакви лекарства и да прекратят нехуманното си отношение към горките вируси!

110

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли така ми се струва или светът полудява

109

111

преди 2 години

Всички знаят откъде идва месото. От щанда на месаря, другото са излишни подробности.

108

Гов

преди 2 години

Вие чак сега се сетихте да се загрижите за тези животни, досега къде бяхте?

107

Изненадан

преди 2 години

А замислял ли се е авторът на статията как се чувства 50 годишен българин съкратен от работа и търсещ нова такава и на когото му остават още 15 години стаж до пенсия.Знае ли какво е унижението което изпитва когато иска работа и му отговорят че ЕГН-то му е проблема.Ами младите докато си намерят пътя?