13

Анонимен

преди 2 години

Ако не мое се опраите - викнете баба си, тя знае ! Ако баба ви не е между живите - викнете медиум за посредник !

12

Pen

преди 2 години

Ей много да внимавате с тази рецепта , четете внимателно !"Отцедете бульона, като запазите месото и зеленчуците. Обезкостете месото." - Аз като се пробвах да я направя първият път , изхвърлих месото и зеленчуците ор третия етаж през терасата и оставих само бульона. После си осъзнах грешката и ги събрах обаче пък пак идиотщина направих, нарязах пилето с костите и го сложих в бульона. Абе майката ми *** тая супа. А пък с "нудлите" какви проблеми имах , по-добре да не разправям.

11

Анонимен

преди 2 години

от къде да си намера японка да ми прави домашни "нудли"?

10

Анонимен

преди 2 години

Споменах че авторът на статията е представител на малц.инствата щото не знае думата ФИДЕ и ми изтриха коментара.

9

До 1

преди 2 години

Знаеш ли каква е разликата между пилето градус и жълтото пиле.Едното достига около 1,5 кг за 38 дни, а другото 1,5-2,0 кг. за + 12 дни и жълтото е хранено с оцветени храни. Отделно и растежни хормони за всички. Аааа, разликата е и в цената. Бабите по селата като ги купят в края на пролетта и някъде по Коледа достигат теглото.

8

Чревоугодник

преди 2 години

Хора, които не могат да пишат на елементарен български език, да ми дават акъл какво да си слагам в чинията? Ще пропусна, но поздрави за хъса и успех в начинанията.

7

_,,..дяДО ВАкси..,,_

преди 2 години

До от 3 -хаха, не бе. Понякога за направата на пилешки бульон, не се използва кубче маги, ами се варят костите - това всъщност е оригиналния метод за направата на пилешки бульон. След като извариш костите, ги даваш на кучето. От там и мита, че кучетата ядат кокали (ядат, да но варени <бел. ред.>). А в случая, списвачката го е отбелязала много нефелно, дори грешно, че рецептата е без кости, когато долу е описано, че пилето се вари С КОСТИ. Толко им е акъла брато.

6

Н1

преди 2 години

Нашата рецепта е само с червено месо и дреболии без дробчета. Слага се фиде. Вчера идва тайфата и омете една голяма тенджера. И нещо друго. Като стане дума за манджи, всеки поменува баба си. Майки нямате ли, деца, самите вие не готвите ли. Щерките като дойдат на гости, хвалят гозбите на жената и лапат, а аз като им отида на гости-хоп две пици или някой буламач от китайския. Ядосах веднъж и се развиках. Всяка жена трябва да знае да готви. Баба,баба...тъй и баба знае. Черпака и при печката.усмивка

5

от 3

преди 2 години

Всъщност по - долу в начина на приготвяне пише, че се вари с кости, но тогава от чий зор в продуктите на първо място е поставено (без кости). Не помня в живота си да съм ял пилешка супа "с кости". Тази мома, ако напише рецепта за домателна салата, вероятно ще уточни в скоби (без колци).

4

фиде

преди 2 години

Аз таквоз чудо "нудли" не съм виждал... Имаше едно време "нудисти" това да не е в женски род? А иначе на това дето го слагате в супата моята баба му викаше "фиде"... (и май все още под това име се подвизава в магазините...)Авторката на статията да отиде в който и да е магазин и да се снима на видео докато пита за "нудли" - моля публикувайте резултата да се посмеем

3

Анонимен

преди 2 години

Първо, ако месо се вари без костите има съвсем друг вкус, не толкова наситен и второ, за какъв дявол е този бульон, при условие че се слага цяло пиле? Тези кубчета са 100% химия, вкл. мононатриев глутамат.

2

готвач , а не шеф

преди 2 години

с две думи пилешка супа с фиде .

1

Анонимен

преди 2 години

Ммм, как ми се хапва такава супичка. Е, за домашни нудли нямам баш време, но следобеда ще сложа 2 бутчета (използвам само жълто истинско пиле, не разни Градус и подобни бoклyци) да се варят с целина, морков, лук, пипер черен, бахар, дръжки от магданоз и малко сол. Става страхотен бульон. После добавям картофки, целина, лук, морков нарязани, фиде и става чудо. Може и сметана да се добави, може с или без застройка.