11

o

преди 2 години

В днешно време сигурно само около 20% и по-малко от хората нямат някаква форма на инсулинова резистентност или с други думи начални форми на диабет. И точно там е проблемът.Консумацията на захар, брашна и други бързи въглехидрати, липсата на мазнини в диетата, приемането на натурални сокове, изцедени плодове и тн причиняват хормонален дисбаланс в организма. Само се огледайте колко хора имат мазнини в областта на корема, това е основният симптом.

10

о

преди 2 години

Интересното е, че диабетът може да бъде открит години преди да се появи основният симптом - високите нива на кръвната захар. Просто се приема 100 грама захар и след час се мерят нивата на инсулин в кръвта. Диабетът е абсолютно лечимо състояние, разбира се както появата му отнема години, така и лечението. Основното е възстановяване на хормоналния баланс в организма, чрез рязко намаляване на въглехидратите, честотата на ядене и редуване на 72 часови периоди на гладуване!

9

Анонимен

преди 2 години

Още един рекламист... Ако стоката е прекалено добра, тя ще се продава без реклами... и може би ще се заплаща за нея!

8

Алооо

преди 2 години

Ти не си компетентен само витанката "велиякия математик" е "компетентен". Той го е пресметнал преди вас лекарите. Предлагам кунчо, витанката, мутафчийски, бай шиле и другите след коронавируса да се канонизират. Великите ковид просветители. Всичко това е ирония, ама в България да не вземе да стане реалност, хаха.

7

Чакръкчия балто

преди 2 години

И при навехването е така.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте ваксинирани, нямаше сега цялата система да е ангажирана да ви спасява неваксинираните зад...ци. Няма пари, нито лекари, нито лаборатория, които да се занимават с профилактика.

5

Тоя Лекар

преди 2 години

Подиграва се с хората !!! Точно високо развитите държави хората си правят профилактични изследвания. Какво сложно има в това за изследването на хормоните? Взема се венозно кръв само рано сутрин на гладно - това са условията. Да си скъса дипломата този доктор. Напълно нормално е хората да си правят профилактика изследвания преди да ходят на лекар.

4

Д 2

преди 2 години

Болен съм от диабет 2 ! Пия комбоглайзе! Пазя се ! Случайно го открих! Проверете си захарта ,не е трудно ,но по нищо не си личи че го имаш,ако не го премериш! Колкото по рано,толкова по добре !....

3

До 1

преди 2 години

Да, ама в Свстрия са поръчали дози и за 2023 година, та не зная какво да мисля.:.

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо ве, буст, буст, буст!

1

Анонимен

преди 2 години

Ало мисирките в ЕС вече дават заден относно ваксините и сертификатите, а вие продължавате да ни пробутвата ерзац приказки.