16

Стига бе

преди 2 години

Стига с тези анализи. Колко анализа направихте като вдигнахте заплатите на депутатите. Ог вашете безкрайни анализи народа обедняна...това ли е целта на промяната?

15

Пурко

преди 2 години

Оправяйте си работите навреме,че ще ви вземат дяволите.

14

1000 лева МРЗ

преди 2 години

Линията на бедност е доста различна в зависимост от размера на домакинството.За самотно живеещ човек без собствено жилище, който трябва да плаща наем, 451 лева в големите градове няма да стигнат за повече от наема. Плащането на битови сметки, храна, транспорт, лекарства става непостижим лукс.Същевременно 4-членно семейство с 451 лева на глава би могло с огромни усилия да върже месечния бюджет.

13

115

преди 2 години

Синдикати =мафияПолитици и управници=крадци продаващи интересите на работещите Българи, а няма нито един ОСЪДЕН ЗА ИЗМЯНА И ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!СЪД който да им потърси отговорност за управлението има ли?

12

Радослав

преди 2 години

Пенсионери, пенсионери, пенсии и държавни *** са приоритет на всички правителства! А след 20 години когато и последния данъкоплатец се изнесе кои ще плаща данъци? От къде ще идват парите за пенсии и държавните заплатополучатели? Държава за която приоритет са пенсионерите е държава на смъртен одър!

11

Това е ЖЕСТОКО

преди 2 години

Ужасно е учителите да се угояват с толкова много пари като заплати това над 2 000 лева си е сериозна сума ще се развратят и покварят учителите с толкава пари в грехове и на пороци ще се отдадат. Те ще се устроени така за сметка на други страдаци хора. Празнят бюджета раздават несправедливо ПАРИ трябва да има критерии в криза влизаме.

10

Анонимен

преди 2 години

още един неПочтени Анонимен лАжец... 12 били замразени заплатите, от 2009 година заплатите и пенсиите се повишиха 2 до 2,8 пъти, а радевите ДС-ари, лодкарите, чалгарите и лично кокорчо направиха пенЦията 7/8... ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ

9

Учителите ДА НАМАЛЯТ

преди 2 години

КАКВО е това БЕЗОБРОЗИЕ учителите да им увеличат заплатите над 2 000 лева ДА ИМ НАМАЛЯТ ДВОЙНО и ДА УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ. На УЧИТЕЛ НЕ МУ ТРЯБВА заплата повече от 800 лева да получава.

8

Анонимен

преди 2 години

КНСБ много искат, да ги плащат те от собствения си джоб .Пари няма !!!

7

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

КНСБ да поиска високи заплати за работниците, защото те им плащат заплатите. Безсмислена организация

6

Анонимен

преди 2 години

Тактика на протакане на преговори за увеличение на пенсии и заплати. Коварни и ненужни сте и неизбежно това печелене на време само с празни приказки води до бумерангов ефект.

5

Анонимен

преди 2 години

Каде бяха при тиквата що не искаха тогава - мишоци

4

Анонимен

преди 2 години

Голям схема всичко отиде за ток после някой ще ми размахв пръст, че бил платил високите сметки с техните пари. После какво правим до кога ще наливаме пари за зелен токи едв ще свързваме двата края?

3

Анонимен

преди 2 години

Откъде пари бе при всичко затворено заради ковид и хиперниска икономическа, активност заради мерките ви?

2

Анонимен

преди 2 години

Добре е да стане ама на дали. Пак ще направят една уравновиловка както преди- Бачкаш не бачкаш все едно.Пак ще вдигнат най малките и най големите пенсии , както предии...Така, че нищо добро за тези които съвестно са се осигурявали по 45-50г.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ДАНО но надалита капиталистите са кожодери а и сит на гладен не вярва