220

mt

преди 2 години

Скоро двама мои близки починаха от COVOD в две различни болници. И двете болници ни дадоха декларация, в която се посочва, дали се отказваш от аутопсия. Тази декларация придружава съобщението за смърт, иначе то не може да бъде връчено на близките. Така, че остава въпросът, дали болницата във Враца е предоставила такъв документ и ако да, какво е попълнено в нея. Една документална проверка е достатъчна да се разбере какво се случва.

219

Анонимен

преди 2 години

Дано близките не се спрат от този отказ и ескалират правно ситуацията, до пълното разбулване на потулената фактология !

218

Анонимен

преди 2 години

Да пази Бог да стигнеш до лекарите!!!

217

Само питам

преди 2 години

Ние сега да ръкопляскаме ли на тия лекари или не? Явно има някаква тарифа-ако пациент умре заради лоши условия,некадърност, лоши медицински грижи-болницата няма да получи нищо.Ако обаче се впише,че е Ковид-сигурно хилядарка на калпак взимат!А и бройката, която трябва да всява страх се увеличава! А страха е най-лошата болест!Келепирец си е туй,келепирецццц

216

Възмутен

преди 2 години

В минолото оправданието на некадърните, бе рак. Сега Ковид.

215

Анонимен

преди 2 години

Кураж на госпожата да гони белите престилки докрай. Това не са никакви доктори, камо ли лекари. Ако има някой останал свестен още , то и той се мъчи. Всичко е пари,пари,пари. А душата им във пъкала ще ври.

214

Ludoto Lenche

преди 2 години

....Ubiici !!!

213

BG

преди 2 години

Оня ден бях на преглед на колата - то камери /вкл. мобилни - снимат километража/ то са тесери за еко норми, стикери и пр. От 35.00 лв. прегледа станал 55.00 лв. Прибират яко кинти.Та тук защо няма камери? Или просто, защото човешкия жовот в тази държава е по-евтин от кола на старо.

212

!!!

преди 2 години

Спрете тези пътеки! Спрете тези бонуси за ковид! Как няма всичко да е под ножа, като дават да това само ПАРИ, МНОГО ПАРИ! Който не иска да лекува на общо основание, да напуска!

211

геноцит

преди 2 години

Първата им работа е, да изкарат идващия в болницата с Ковид! Да е сигурна пътеката. После ЕВЕНТУЛНО нещо проформа, колкото да не е без хич. Накрая тръбата и айде. Мошеници. Малко ги бият.

210

Лесно решение

преди 2 години

Всеки сантиметър на болнично помещение във всяка болница трябва да се наблюдава 24/7 с камери, които се управляват от независима институция. Операционни, тоалетни, коридори, болнични стаи.... ВСИЧКО!!!Още на втория ден рязко ще престанат да взимат вещите на хората....

209

Анонимен

преди 2 години

Хора не разбрахте ли, че всички минали през болница ги тестват за КОВИД, ако си с КОВИД вместо да те лекуват за това за което си отишъл те заточват да те лекуват от КОВИД. Аз може да ида с лека хрема и инфаркт както изглежда е случая на човека, но вместо да ме лекуват за инфаркта те ще ме лекуват за хремата. Тази цялата психоза покрай КОВИД е ненормална. Отделно ние стимулираме болниците да тъпчат КОВИД отделенията с всякакви хора, като им даваме бонуси за лечение на КОВИД. Изненадани има ли?

208

Не ходете в болници

преди 2 години

Едно и също чета всеки път за постъпилите в ковид отделения - добре са си, преди да постъпят в болницата и .. после рязко влошаване. Защо? Както е написал 999 включват протокола с лекарства, кислород, интубация и отлиташ. Като преди това ти вземат телефона.

207

999

преди 2 години

УБИВАТ ГИ ЗАКОННО И ПО ПРОТОКОЛ за "Лечение". ТОВА Е ***.ЛО.УМИЕ!!!!

206

Майна

преди 2 години

В БОЛНИЦИТЕ ХОРАТА УМИРАТ ОТ ДИСБАКТЕРИОЗАТА, КОЯТО Е РЕЗЕЛТАТ ОТ 2 АНТИБИОТИКА ПЛЮС КОРТИКОСТЕРОИД. ДОРИ ПРОБИОТИЦИ НЕ ДАВАТ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ДОБАВКИ! ТАКА ЩЯХА ДА УБИЯТ И МОЯ БАЩА.

205

Анонимен

преди 2 години

Малко пердах ядат докторите.

204

художника

преди 2 години

Пак Мангъров е виновен.

203

гост

преди 2 години

Някой няма ли да сезира Лекарския Съюз за случая . И пак приказвайте че Д-р Мангъров лъже .

202

Анонимен

преди 2 години

Те нищо не дават, на мен в !-ва гр.болници ме питаха дали искам вещите на починалия си родител, а аз в този момент нищо не исках освен човека да е жив. След време се размислих, че всъщност аз не знаех какво си е взел със себе си и може да е имало нещо важно в багажа. Тази практика трябва да се изкорени и да си дават на близките всичко, синджири, гривни, пръстени, телефони, торбички всичко, без да задават *** въпроси в деня на смърт на близък.

201

Aнонимен

преди 2 години

И в болниците масово всички избирателно някак си умират по едно и също време сутрин 4-6ч