40

ЗА СТО ГОДИНИ

преди 2 години

КОЛКОТО НЕФТ СТЕ ИЗВАДИЛИ И ГАЗ И ШИСТОВ ТОЛКОВА ВОДА СЕ Е СЪБРАЛА В КЛАДЕНЦИТЕ! ЦЯЛ ОКЕАН И НЕЩО!Растенията растат само ако има разтворен въглероден диоксид в почвата, а за да се разтвори от атмосферата в почвата трябва вода.ИЗВОД: ПОЧВАЙТЕ ДА ПЪЛНИТЕ И ИЗВАДЕТЕ ТАЯ ВОДА ОТ ТАМ!

39

Да ви го обясня:

преди 2 години

Има некви огромни проекти за засаждане на гори - да амааа грешките в тия проекти са, че няма достатъчно вода нито в атмосферата нито в почвата тези гори да се хванат стабилно, а дори и да се стопят полярните и тая вода да дойде от тях с толкова въглероден диоксид и метан в атмосферата, ако паднат тия 20 процента отразител а способност от полярните шапки в казана сме и почваме да се варим от парниковия ефект!ИЗВОД: ПОЧВАЙТЕ ДА ПЪЛНИТЕ И ИЗКАРАЙТЕ ТАЯ ВОДА ОТ ТАМ! ЗА СТО ГОДИНИ ДОБИВ НА ФОСИЛНИ

38

Тия простотии

преди 2 години

Са абсолютно безмислени .... То един народ тия братски народ!Сега има една друга приказка - нивата на въглероден диоксид и метан продължават да се увеличават. Решение има - всички стари нефтени кладенци са пълни с вода, стените долу на кухините са твърде здраво да се срутят и има налягане да засмуква всичко по,-плътно от вода, както и центробежна сила и гравитация да вкарат листна маса и трайни метанови и водата да излезе!

37

Анонимен

преди 2 години

Коя е мацката вдясно?

36

Анонимен

преди 2 години

21 век сме какви фашисти какви комунисти?Влизайте в Европа и да си пием ракията заедно.

35

Пустиняк

преди 2 години

Македония е троянския кон на Русия в Евро съюза.

34

Анонимен

преди 2 години

Абее кой беше тоа чехаал ПльоВнелиев?

33

До 5-ко

преди 2 години

Има купища чуждестранни етнически карти на балканските народи от края на 19-ти и началото на 20-ти век, *** ! Вече е лесно да се намерят в интернет, така че можеш спокойно да ги разгледаш, и да разбереш дали става въпрос за някакъв синдром, или за чистата истина ! Но сигурен съм, че изкривеното ти съзнаниеи гузната ти съвест няма да ти позволят да го направиш ! Жал ми е за теб и другите заблудени овце като тебе !

32

Анонимен

преди 2 години

Петков в Скопие напълно е клекнал на македонците.

31

до 37

преди 2 години

Бегай да си легаш, че утре си на уроци по албански. И шопскио ти у гюма.

30

Възраждане-Враца

преди 2 години

Никакви братя не сме вече с тези сръбски ***. Никой не обича предатели и мекерета. Да вземем това което си е наше, пък тях кучета ги яли.

29

Анонимен

преди 2 години

Коя е дамата най вдясно?

28

5-ко

преди 2 години

,,Mакедонски синдром ,,- неиздржлива поиава на просечниот блгарски грагианин , да при било какво спомнуване на зборот Македониа , да обиасни дека Македониа и Блгариа е едно и исто. Термин воведен од ЦИА во 70-тите години од минатиот век.

27

Нека кажем истината

преди 2 години

Не сме братски народи, а в голямата си част сме един народ !

26

Анонимен

преди 2 години

Македония, последният проект на Коминтерна е като не спите и не сте го гледали гледайте го филма .за предателствата на Г М Димитров защо има кръстена спирка на метрото на него

25

Анонимен

преди 2 години

Всеке гражданин говори нещо, защо трябва да го знаем. Тези двамата защо сега говорят да бяха свършили работа когато са били действащи сега са жалки.

24

Анонимен

преди 2 години

До КАКВО ИСКАТ СКОПЦИТЕ България е първо фашиска държава част от хитлеровата ос. После става кумунистическа и се спасява а и запазва Добруджа.

23

kanada

преди 2 години

Не сме братски народи. Един народ сме. В това е проблема. Не могат да го преглътнат и измислят, какво ли не само и само да не лъсне истината.

22

Анонимен

преди 2 години

Общото между Първанов и Плевналиев е че и двамата са били комсомолски секретари.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоз коридор номер 8 колко време го мъдрят като че ли за него не е било известно от времето на Съединението на България и след това Независимостта на България,които с териториалната цялост в управлението с икономическата независимост обявена с изплащането на инфраструкторните проекти в часта транспорт и др. в изплащане обекти считани за неизплатено задължение,постоянен дълг към чужди компании ангажирани от външни собственици за строителство и обслужване им в развитие са факторите за Независимост.