301

Тодор

преди 2 години

С такива планове далече няма да стигнат. То и варшавският договор беше много велик, ама де го сега. Така ще стане ис Нато.

300

Анонимен

преди 2 години

До: номер 349 Бе то не само в Русия има мечки. А ако се срещнеш със гризли лице в лице, ще си спомниш с умиление за приказката от детството "Маша и медведь"!

299

Анонимен

преди 2 години

Да му спрат потоците на Путин и да фалира, а ние ще си купуваме течна- то и ние тогава ще фалираме, но ще го зачукаме на руснаците.

298

Докато какво?

преди 2 години

Санкции срещу путлерова Рассия докато..."Крим не станел Руски"?Че той де факто не е ли като "владичество"(нали това било думата евфемизма на "робство") руски,както се изрази половинчато Пр-та Радев?Дума смисъла обръща с главата надолу,редскторите в първи клас

297

Кауня от Аскию

преди 2 години

Интересно! Докато Крим не стане руски??? Ами той и сега е руски. А знае ли въпросния конгресмен че тогаз Боинг ще спре производство, бензина ще стане по 10 долара за галон а ЕС ще замръзне?Ники адски санкции няма да има. Всичко е ***. Ку..ите на олигарсите охолстват в Майами .Ако го сторят си режат клона на който стоят. Пазара се обърна не парите а стоката са важни. А в Русия е стоката,ресурсите .

296

Върбан

преди 2 години

Както казват руснаците - плашат таралежа с гол ***.

295

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Наближиш ли, а недай си Боже да влезеш в бърлогата на мечката ще бъдеш разкъсан и оглозган!!!! Та по полека с Русия .... Русия и народа и не иска и никога не започва война, въпреки, че е заобиколена от всички страни от НАТО и пудели, но Русия винаги ги довършва войните и си пие кафето я в Париж, я в Берлин.... питам се следващото дали няма да е във Вашингтон!!!

294

ами

преди 2 години

Те такъв проект готвеха и за Крим, но накрая гризнаха дръвцето!

293

agent

преди 2 години

Дреме му на шмайзер на тавариша. Тъкмо по добре ще активират личното си производство. Те си имат всичко, имат и Китай за партьор.

292

До Анонимен 388

преди 2 години

Руснаците с глад неможеш да ги уплашиш..... Най-много да ги озлобиш.

291

Joko

преди 2 години

Защо Европа няма мнение и не участва в преговорите с Русия. САЩ си разиграват коня занаша сметка. Достатъчно е Путин да врътне кранчето и Европа ще клекне за няколко дена.Това ли е целта на САЩ ?

290

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще огладнеят яко ако нападнат Украина.Ама яко!

289

Какво следва

преди 2 години

Русия ще скъса дипломатическите отношения със САЩ. Каквото търсят, това и ще получат.

288

стига бе

преди 2 години

Краварската наглост няма граници! САЩ финансират истински терористи навсякъде по света, вкл. и преврати. А Русия ще бъде санкционирана, защото хайли лайкли помага на руснаци убивани от фашистки режим в съседна страна.

287

Анонимен

преди 2 години

Гаврата с руската кочииина е колосалнаа :))))))))))

286

Хаа

преди 2 години

Смешници. Иран като е все под санкции да не би да закъса. Тези санкции не са срещу Русия. Те са срещу Европа. Те са срещу нас. Американците търсят пълно подчинение на непослушните европейци, които не купуват усърдно американски ваксини и газ.

285

2

преди 2 години

При тези фашистки мерки няма как Русия да не влезе в Украйна и балтийските републики!Те не й дават никакъв друг избор!

284

Защо така

преди 2 години

Като е "огромная и могучая" защо Русия не наказва, ами все тя е наказана в ъгъла, като калпазан в училище?

283

ДДРОнег

преди 2 години

Не казвам кой крив и кой прав, но санкции срещу Русия не дават резултат, може само Русия да стане по-силна , защоот ще разчита повече на себе си !

282

jimmy

преди 2 години

тия междунаодни теористи търсят повод за война и накрая ще си го получат