18

нищо

преди 2 години

му нема на ,,цацата,,-150кг е и главата му клопа

17

Член на ОПГ

преди 2 години

Какво ги викате все едно са благородни личности? Това са мафиотски структури а Цацаров е мафия от всякаде

16

Анонимен

преди 2 години

Е това е, първо Цацаров беше шев на Гешев, а сега Гешев ще бъде шев на Цацаров. Като Путин и Медведев.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Нещо запецна съдебната реформа. -...- Ти от кого очакваш да сътвори правосъдна реформа? Приказките за правосъдна реформа са израз на бленуване на някой-друг, като Хр.Иванов, клакьори му пригласят хорово. Той, ако знаеше как да направи такава реформа, щеше да я прави, когато беше ресорен министър при Борисов. Не разбра, че съдиите не искат, както не искат и сега!

14

Анонимен

преди 2 години

Затворническата диета ще свали килограми. След няколко години строга затворническа диета ще се снима "Преди - след" и Пеевските медии ще публикуват.

13

Дедо

преди 2 години

Направо при бай Ставри без обяснения!

12

Сатир

преди 2 години

Защо хората които работят срещу кражбите са на мушката? Отговора се съдържа във въпроса. Много хора са се наточили да разграбят неоткраднатото. *** от всички слоеви ще им слугуват. Въпрос за чайници - след като Борисов е откраднал милиарди, има магистрали и метро, са останали толкова пари за крадене?

11

До Анонимен 3

преди 2 години

По-скоро наблегни на правописа

10

Анонимен

преди 2 години

Боко ако е крал милиарди, сега го няма, и държавата трябваше да е зарината с милиарди, а новите теглят нови дългове като обезумели, айде да ви е честито.

9

Анонимен

преди 2 години

Цацаров падна жертва на Прокопиев, а Киро е негов пасляр и действа, беше му блокирал над 200 милиона, това е мафията си превзе държавата.

8

истина е

преди 2 години

Цацата позволи на боко да краде милиарди безпроблемно ,и можеше да предотврати фалита на КТБ , но боко и пеевски го скастриха ,и не го направи !! Затвор за 10 год. ,ще му е награда !!

7

Анонимен

преди 2 години

Пак ще каже "всичко е в ръцете на законодателя" и ще си измие ръцете. Иначе тая комисия нищо не свърши. Издръжката и е повече пари от конфискуваното, а и някой осъдиха и държавата т.е. нас данъкоплатците.

6

Надблюдател

преди 2 години

Въпреки че не съм му фен, Цацаров е класи над Радевите хрантулници назначени в Парламента! Той може до сутринта да им дава обяснения, но ония нищо няма да зацепят! Просто им липсва капацитет!

5

Кмет

преди 2 години

Антикорупционната комисия майчината си п*а ли търси у Цацаров, че го привикват? По закон нямат право, ако няма сигнал срещу него. Само нервите ти вдигат тия Радеви системи.

4

Анонимен

преди 2 години

Нещо запецна съдебната реформа. Добре, че и тоя сам си подаде оставката, че иначе щеше да "надживее" политиците, дето влязоха в парламента да я правят. Сега ще трябва и на Гешев да се молят да напусне сам.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя врат от туршия ли е?От подкопи ли е?

2

Защитник на ГЕРБ

преди 2 години

Какво ви е направил, г-н Цацаров?! Че като главен прокурор беше един от най-независимите и принципно изпълняващ задълженията си! Боже, нямам думи, все гарги са се събрали в това НС.

1

българин

преди 2 години

Арестувайте го!След него Банкянския шебек,и Гешевой!