15

хаха

преди 2 години

Марица Изток е с най-евтината енергетия в България и никога не е била на загуба. Точно обратното - те субсидират държавния бюджет.

14

115

преди 2 години

Не ви пука за хората, но ако не работи ТЕЦ-а, ви спират и вашите субсидийки. Синдиката взема и от държавата, и от работника, демек е нещо вредно, като кърлеж!

13

ПУКА МИ ЗА ВАС..

преди 2 години

МЕНЕ ПОЖАЛИХА ЛИ МЕ, КАТО ОСТАНАХ БЕЗ РАБОТА..... НЕ!СЕГА Е ВАШ РЕД.. ХАХАХААА!!!!!!

12

да мрете

преди 2 години

не стига ще мърсите въздуха с миризливи ЧЕРНИ САЖДИ ами и заради вас и оня мафиот КОВАЧКИ плащаме ХИЛЯДА ЛЕВА СМЕТКИ ЗА ТОК. Ама нали сте прости, нещете на референдума АЕЦ, сега плащайте !!

11

Анонимен

преди 2 години

Много хора тук мразят Мариците , но в момента не може без тях - ще има режим 2 към 1 или ток на двойна и тройна цена.За режима питайте хората над 40 години, ще има голямо потребление на свещи, щото не всеки може да си позволи генератор- пък и с него не евтино.Преживял съм го и никак не ми се иска да се връща -мрачни години.Най-напред да се изградят заместващи мощности и тогава да се спират Мариците.

10

лили

преди 2 години

В Германия търсят много работници , и добре им плащат!!

9

Ми то и аз

преди 2 години

не знам какво точно ми е отредила съдбата, *** не съм тръгнал да мрънкам по форуми, информационни канали и какво ли не още. Техния проблем е дори по ясен, няма бъдеще.

8

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против работещите в тецовете и мините, но да си работник с 3000 лв. заплата, сумати допълнителни заплати при това брутни и какво ли още не, при все че тези дружества от години са на милиони левове загуба, държавата ги дотира, демек данъкоплатеца и на всичкото отгоре цената на тока е непосилна, еее това е наглост. Влезте малко в положението на всички, защото от години сте в тежест, за да живеете така добре

7

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Прекрасно знаят ,че ТЕЦ2 е пътник. Да си търсят другаде работа.

6

Анонимен

преди 2 години

Толкова години на загуба , АЕЦ Козлодуй и ЕСО им покриваха всичко а всяка година по 5 милиона на Берое.. Как става тая работа...

5

баба мара

преди 2 години

бъдещето ви е като на виокомпания балкан 4000 на улицата след 40 години стаж

4

1

преди 2 години

Още ли не сте разбрали , че си отивате?Стига сте ни тровили!

3

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМИ , ШЕ СОРТИРАТЕ ОТПАДАЪЦИТЕ ,БЕ......И ЩЕ ГИ ОПОЛЗОТВОРЯВАТЕ...!КВО , ДРУГО ДА ПРАВИТЕ....??!

2

Анонимен

преди 2 години

Вместо да си губите времето с протести, идете на джобс.бг!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз ще ви кажа какво ви е бъдещето - миячи на тоалетни в Germany, защото промяната трябва да продължи или the show must go on...