6

Интернет помни

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><a href="https://***.bg/regioni/sofiia/obshtinskite-syvetnici-ot-gerb-iskat-ostavkata-na-syvetnika-ot-bsp-borislav-borisov-899388">Общинските съветници от ГЕРБ искат оставката на съветника от БСП Борислав Борисов - София - ***.bg</a><!--EndFragment--></body></html>

5

Анонимен

преди 2 години

А е-рушветите как ще се дават под е-масата?

4

Йок Фандък

преди 2 години

До Точно този лиНа този екземпляр трябва да му се отнеме дипломата и всички титли! незабавно! Жена му работи в район Илинден и дава разрешителни за строеж! Е това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи!

3

Анонимен

преди 2 години

А ще има ли строителство тогава. Строим по Китайски модел а сега там спада в търсенето е над 40%. Трябва да се даде забрана да се строи в старите квартали.нека правят нови с цялостна нова инфраструктура.

2

Точно този ли

преди 2 години

Точно този ли ще говори за борба с корупцията, дето изкупи десетки имоти по времето на Софиянски срещу миялни и перални!?!?! Айде стига бе! И който абсолютно незаконно изсече сума ти дървета в околоблоково пространство в Света Троица, купено по втория начин! И удари една жена, опитваща се да го спре. Този е срам за архитектите!

1

Ken

преди 2 години

Абе поне заглавията си проверявайте !"Архитект: Е-разрешението за строителство разрешение ще е факт до 2023 г."