8

петрички каубой

преди 2 години

Ами тия сгради защо ги строят по средата на шосето?

7

Shshs

преди 2 години

Забавно е как всички коментират възрастта на шофьора, но никой не акцентира върху факта, че е бил пиян. Готин народ пияни заляни спят зад волана иначе за пушене на марихуана се лежи в затвора.

6

човек на 60г

преди 2 години

Ная такава възраст съм, но винаги съм смятал, че след навършване на години за пенсия трябва да има проверовъчен курс за тези, които искат да карат МПС.....Едва ли повече от 20% ще го вземат.

5

Хм

преди 2 години

Баща ми още като направи 60 и го прецених какви реакции има, и поведение и го свалих от колата. Човека на времето караше със затворени очи, но всичко в този живот има лимит и граница. Всеки трябва да е отговорен на пътя. Възрастните за вас е полезно да ходите пеша.

4

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

Странното в случая е, че според статията, водачът се е катастрофирал пиян и е ударил сградата на 70 години, а са го вкарали в ареста чак като станал на 79 години! Виж подзаглавието на статията.

3

Анонимен

преди 2 години

Моят баща шофираше до 84 - та си годишнина. Но започна да забравя ръчната, да пуска мигач, цветовете на светофара трудно виждаше и сам се отказа да кара стария си голф. В момента е на 89 г. и страда от начален стадий на деменция.

2

x

преди 2 години

И над мен живее един дядка, вече му стърчи некролога от джоба, но продължава да шофира. Реакции, зрение....нищо не е както трябва когато си стар. Трябва човек да знае кога да спре.

1

Анонимен

преди 2 години

Тия 79-годишните шофират като невменяеми! Трябва да им се забрани изобщо да шофират, камо ли пияни! Дърти, пък глупави! Като си невменяем дъртак, ми не шофирай, бе!