190

Анонимен

преди 2 години

Докато не обесите децата на комунистите, няма да се промени положението с преговорите. Ние също ги пожалихме и сега точно те ни управляват и затова сме на този хал - най-бедни в ЕС, с най-мръсен въздух и най-разрушена природа.

189

ФАКТ

преди 2 години

Ако някой Българин от Македония чете - подминете с отвращение платените *** тук и необразованите ***. Българите сме с вас!Но ВИЕ трябва да си помогнете и сами (както ние се вдигнахме тук срещу мафията)- залейте Европейската Комисия, партиите в Евро-парламента, Европейски/Американски медии и институции, премиера Петков, Външния министър, Българските медии, всички Български партии с историите си и доказателствата! Докато детето не заплаче, майка му не знае!Не е лесно, но си струва!

188

Помак

преди 2 години

Дупедавството на бг управляващите /всички досега/ по въпроса с т. н. Македония е колосално и смайващо! Редно е управниците в Скопие да разберат, че хората, които се чувстват българи, ще бъдат защитени от държавата България! Абе покажете малко топки бе, поставете на мястото им тези отровени сърбомански мозъци!!!!

187

ФАКТ

преди 2 години

Българите от България сме с Българите от РСМ. Дори стъкмистическите агенции го казват - над 86 % от Българите тук сме за ТВЪРДА позиция спрямо РСМ и НИКАКВИ отстъпки (от истината и справедливостта не се отстъпва). Останалите проценти са с промити мозъци от "правилните" партии или незаинтересовани и слабо образовани (макар с претенции да не са такива).Петков е добър бизнесмен и може да се научи на дипломация, но за сега му куца, а грешки с Македония=България няма да бъдат простени НИКОМУ!

186

Анонимен

преди 2 години

до 196 сигурен ли си, аз си мисля ,че някой писач от Днес се е упражнявал на гърба на българите в Македония

185

?

преди 2 години

Анонимко, вестника предава автентичния правопис на човека. *** ти маи си српско ***, че се правиш да не разбираш какво е важното в това писмо.

184

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е българските правителства да защитят българите в република Северна Македония.

183

Анонимен

преди 2 години

Страсбург пише се със "с" не със "з"След като сте медия трябва да следите за правописа.

182

Анонимен

преди 2 години

Еха! Десет коментара прочетох и десетте пълен кошмар! Ама всяко по различен начин. Десет човека дърпат на десет различни посоки. Странни хора сме ние българите.

181

До APPLE

преди 2 години

Сигурно си милениалче. Човеека за разлика от теб е живял доста преди интернета да стане достъпен или използваем по начина, по който го използваме в днешни дни.

180

Ясен Желязков

преди 2 години

Редно е Слави Трифонов, като държащ за българщината да създаде нова песен, в която да се преплитат - "Има такъв народ" (български) : "Няма такава държава" (Македония) : "Я да видим македонския език" (надписи на Филип Македонски от Пловдив на Старогръцки) ; Песни от античка Македония, които нямат общо със славянските езици, а са си гръцки. И други подобни хрумки, които преди му идваха в главата, а сега нещо секнаха. Все пак нали управляваме, би трябвало да има разцвет на българщината.

179

Анонимен

преди 2 години

Браво на автора,истински българин,един от тези истински българи в република Македония които отстояват българщината и в най-трудните и отчайващи условия,и не се отказват.Не знам как се намират такива национални предатели ,които пишат срещу автора тук,във форума.Човекът излага болката на хиляди македонски българи,а *** му обяснява че можели да учат български по интернет(оли-гофрен!).Става дума че липсва политика на протекция от страна на нашата държава от 80 години,и че търпят репресии и досега!

178

Apple

преди 2 години

аз съм роден в Скопие и не съм имал привилегията да уча книжовен български език. Моляяя?!!! Те хората учат английски, немски китайски по интернет, на този му е сложно да понаучи български.

177

Абе Мисирков

преди 2 години

Славянският език е старобългарски църковен ! Ако българите не са го говорили преди това, абсурдно и извънредно глупаво е дори да се предположи, а камо ли да се твърди, че им е дадена азбука, която да е за друг език, който тепърва да учат !

176

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Петков е болен от джендаро- глобализъм. Незабавна оставка за това антибългарски правителство.

175

Гошо

преди 2 години

Каквото и даси говорим,българите сме *** защото неможехме да изпушим комонистите от управлението.Те ни мислът винаги за втора употреба.

174

Юонко

преди 2 години

Стояновски се оплаква ми братле в бг беше по лошо през комонизма.Живи ни даваха на прасетата в белене трепаници и какво ли не.

173

Паисий

преди 2 години

А какво работи въпросния "господин" Стояновски? Да, работа му е да се оплаква колко е мизерен живота му и как го обиждат съгражданите му горкия, а тук форумните патреоти му се връзват както винаги,за това наивния българин ще е вечно на дъното

172

Анонимен

преди 2 години

Кънчо, грешиш. Българите са приели славянският език, но азбуката е написана от българи в България и това е била ясна политика на държавата по онова време.

171

До ЗАЩО

преди 2 години

Хаха, глу пако, всеки австриец ще ти каже, че австрийският език е диалект на немския ! В Аржентина, Куба, Чили и Мексико (и не само там) говорят испански, в Бразилия - португалски, в Австралия - английски, в САЩ - английски и испански, в Канада - английски и френски, а всички те пишат на Латински, и никой от тях няма претенции, че това не е така !