13

Балъци

преди 2 години

Мхм..

12

Анонимен

преди 2 години

Да не са луди?

11

Анонимен

преди 2 години

Шубето си е голям страх!

10

защо

преди 2 години

Няма, няма ама идва "пролет" ....

9

Анонимен

преди 2 години

До Хари ПотърТая красавица е отгледана в семейство с две майки в духа на евроатлантизма, ако не знаеш. Затова и Финландия винаги е обявявана за най-щастливата страна в света (а всъщност е точно обратното), защото изпълнява безрезервно либералния ред и трябва да служи за пример на останалите.

8

Хари Потър

преди 2 години

Супер красавица. Браво!

7

до 7

преди 2 години

Именно колега, затова сега са просто едни жалки хленчовци, нищо общо с храбрите финландци навремето, които дори са се били за нас, но упорито се говори само за руснаци...

6

абе

преди 2 години

Най-безсмислената организация на света,следват ООН, СЗО-всички са политически и се координират и управляват от най-големите фашисти,които някога е имало-сащ.

5

Анонимен

преди 2 години

До Смешна история.. Взеха им Карелия и я превърнаха в градска тоалетна в каквото ще превърнат и Крим. Каквото и да говорите почитателите на империята на злото, джандарма на Европа и тюрмата на народите, финландците разкървавиха носа на Сталин и от тогава Русия изгуби всякакво желание да се бие с Финландия.

4

Смешна история..

преди 2 години

***....взеха им Карелия навремето, както Крим на Украйна и слушкат като пуделче на повод..какво да правят друго...

3

Анонимен

преди 2 години

Финландците си имат неутрални отношения от край време както с Русия така и с НАТО. Имат си много силна армия и произвеждат най качествения лицензен Калашников във света заедно с тяхно разработени аксесоари за него.

2

История

преди 2 години

Финландия има доста противоречива история, макар и сравнително нова държава на по-малко от век. Векове наред руска губерния, загубили хиляди воини вкл нашата Руско-турска освободителна война, както и 1вата Световна за Руската империя. По-късно и главна база на болшевиките и Ленин, който пък подписва за нейната независимост. За кратко дори и съветска социалистическа република. След 2рата Световна Сталин решава да не я анексира, а да я използа за буфер, като се задължава никога да не влиза в НАТО.

1

Анонимен

преди 2 години

Путин да наложи тежки адски санкции на Финландия за русофобската им политика. От утре да им спре износа на yшaнки. Нека им измръзнат ушите през зимата.