23

Анонимен

преди 2 години

абе 13 що като вижда ес не отмени борсата , много добре си знаят какво правят , пазарната икономика е в колапс и мултинационалките са се вкопчили да лапат до последно и тези нашите пак приватизации готвят голият дядо министър щял да приватизира бдж къде го има това , затовали сме откупвали железниците от турците в началото на века с неизгодни френски заеми

22

Жорж Ганчев

преди 2 години

Честита промяна, другари и другарки!

21

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО ОТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД , пандемия , поскъпване , локдаун не са разрешени протестите през локдаун , има сертификати които ограничават придвижването по света и оттам обяманата на информация , пресата е купена , кирчо е техен слуга , мислите ли , че са толкова *** в ЕС , това е планирано с борсата в угода на спекулантите

20

F

преди 2 години

Време е да затваряме кепенците и да излизаме от този ЕС. Този диктатура която прави така че вместо да имам евтин ток заради евтиното производства на Ел енергия, аз плащам скъпо само защото някакви западняци са решили да лапат милиарди от оставите държави. Българите да се освестят

19

Анонимен

преди 2 години

тоя илюзионист Кирил Петков е поставен от световните сили да въвежда новия световен ред , от дек в едно интервю си го казва има теория че 2 процента елит ще направят промени КАКВИ БЕ КИРЧО и следвал йозеф шумпетер, хора бойкотирайте големите магазини и пазарувай от малките НЕ НА КАУФЛАНД ЛИДЪЛ ПРАКТИКЕР БРИКОЛАЖ

18

Теди

преди 2 години

В СЪДА КАК ЩЕ ЛЪЖЕ МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ КАТО НЯМА ДА МОЖЕ- НАЛИ ТРЯБВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА

17

Анонимен

преди 2 години

Кризата има и поучителен ефект, ето човек е принуден да спре алкохола, да спре сладкото и всякакви глезотии от които после половината се изхвърлят. Но ограничен живот на студено живот ли - ами не, просто бледо съществуване в мизерната държава.

16

Теди

преди 2 години

МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ ВИНАГИ ЩЕ Е СВОДНИЦА ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ

15

Българин

преди 2 години

По-добре скъп ток и газ отколкото да позволим комунистическият диктатор Путин да задуши крехката демокрация в Украйна. Ние българите сме членове на ЕС и НАТО и трябва да продължим натиск върху Русия за да подкрепим демократичния украински народ в борбата му срещу руската агресия!

14

Теди

преди 2 години

МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ Е *** КАЛПАВА СВОДНИЦА И НИЩО ДРУГО

13

Разбирач

преди 2 години

Разликата между ново и старо оборудване не е голяма в ефективността. Проблема е че от зор държавата да 'пази' обиновените хора, натресе сметката на бизнеса, а той я прехвърля на хората и затова инфлацията в БГ е една от най-големите. Ще има бизнеси, които и ще фалират то това е ясно. А при положение че има толкова много работа не виждам защо работниците не се борят за по големи заплати, напускайте и търсете по добре платена работа, може и в чужбина

12

Анонимен

преди 2 години

Ами това е пазарна икономика, или си гъвкав и работиш в новосъздадената среда или хлопваш кепенци, значи бизнесът ти не е жизнеспособен, не всеки трябва да е бизнесмен или меринджей. Има земя, обработват, произвеждай , най-лесно е дай-помощи, дай пари. Ако и ние вземаме да искаме пари за всичко, какво ще се случи?

11

Анонимен

преди 2 години

За цените на газ, горива, електроенергия и топлоенергия е виновна тъпата Европейска комисия, съставена от хора, които никога не са работили в произвоство или в подобен реален сектор. Чиновци със 45 дни годишна платена отпуска и големи заплати инициираха "Зелената сделка", която за да работи трябва всички да я приложат. Само ЕС не е достатъчно.

10

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме ли на ръба?? Само фирмите ли едвам оцеляват. Нямам кола, нямам деца, гледам да седя на студено в къщи никъде на излизам и дрехи гледам много много да не взимам, нито пия нито пуша нищо! И едвам свързвам двата края ама на мен няма помощи.

9

хм

преди 2 години

Няма да останем без хляб или без лекарства. Просто калпавите трябва да отпаднат, а да останат ефективните. Това са природните закони. Защо да плащаме помощи на бизнеси, управлявани от недалновидни хора? Всеки бизнесмен е длъжен да има план Б, т.е. резерви. Да си планира. Защо не са си позапасили от евтиното брашно, олио, сол. Защо години наред са я карали с двупотопно оборудване харчещо много ток, а печалбите са вкарвали в скъпи коли и луксозни почивки. Има ли нужда от аптеки през 20 м?

8

Нане

преди 2 години

На умните и красивите, ще им рухне новият световен ред... Ние антиковиваксите, ще се постараем да им разстърсим из основи, измисленият розов свят в който си живеят... Ще преоткрият хотелите в Белене...)))

7

Анонимен

преди 2 години

Каква държава,Каква помощ,нали частната собственост е неприкосновена и пазарът определя всичко!!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

И нормалните хора искат помощи, ама няма

5

Анонимен

преди 2 години

До КойНеСкачаЕчервен тия дето не скачаха са на дереджето на Армения и Беларус. Това ли искаш мм?

4

Аз

преди 2 години

А тоя като е плащал 150 лева ток вместо 1000 дали е давал поне 50 лева повече заплата на магазинерката си?!Изобщо не ги жаля повечето, а тия с нищните притони изобщо!Мислят се за съвременни робовладелци.