11

Мистър Пропър

преди 2 години

Ким прави опит да привлече внимание към себе си . Проблемът Кумчо мама отиде по на запад от тебе и ти оставаш сам с глада и ракетите ти . Да видим гладен Ким ракети яде ли .

10

Анонимен

преди 2 години

Ако не прави изпитания ще Робува на Краваря ( виж Бг за справка )

9

аз-ът

преди 2 години

Кефи ме как Кимчиту бърка изодзадзе на либераслъка... Нали го чекахте да Умре бе... Иначе нищо страшно няма. Филма е същия , като баща му и дядо му. Като свършат парите и няма кво да ядат , кимчитата почват да стрелят, като бебе, което плаче като е гладно. Запада прати помощи. Кимчитата се кротват. И така докато свършат помощите. После пак почват да гърмят, пак помощи. Схемата работи чудесно, всяка паника е излишна.

8

Марев

преди 2 години

То те изобщо не са преставали ?! Този си мисли,че някой му вярва ?!

7

Анонимен

преди 2 години

Защо плаши? Те просто си карат по план и не се съобразяват с мнението на други.

6

Ха-ха

преди 2 години

Малкият Ким явно има успехи с далекобойността. Но трябва да подобри точнпстта, която май му куца. Щото бройките ракетки са малко и трябва да уцели точното място от първия път-Йелоустоун. Гръмне ли вулканът-работите сами се нареждат. Хем и климатът ще се захлади. 2 в 1,дето се вика.

5

пияница мистик

преди 2 години

Малееее...като видях снимката и се сетих за ония виц, дето детето отишло при майка си плачейки, че всички го обиждали, че има квадратна глава, а тя го успокоявала: - Те те лъжат мама :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Е зимата се вихри ... гъзооо на "богатия" комунизъм започна да свири. Не знам защо тоя народ, не се бие за свободата си. По добре смърт пред такава психо клиника и глад. Дано се събудят вече.

3

Анонимен

преди 2 години

Не би трябвало да се радваме, че света се превъоръжава. Какво следва?

2

Анонимен

преди 2 години

Ще възобнови ли Северна Корея изпитанията на междуконтинентални балистични ракети, за да може един ден да си позволи да удари с ядрени БЧ директно по територията на своя ненавистен враг?

1

Анонимен

преди 2 години

На краварите вяра не може да се има, ако Северна Корея нямаше ядрено оръжие щяха вече да са като Либия, Ирак и Сирия.