24

Васко

преди 2 години

До АсанУ турската болница в Турция, една от най-големите. Даже им е нещо като национален консултант.

23

Бай Иван

преди 2 години

;ваксинирани;заразени с ковит, обаче със зелен серефикат заразяват всички на около без значение с вакса или не. Зеления серефикат верно работи;статистиката го показва. А иначе омикрон протича леко в по голямата част от населението. Почти всичките ми познати които са ;ваксинирани; са с положителен пср. Тест в момента. А ние сме си добре не ходим да се тестваме през ден и си живеем нормално. А в Европа как е?

22

Кот'доди

преди 2 години

Експеримент за милиарди с милиарди потърпевши. Малцина са лекарите, които притежават знанията, за да проведат правилно и своевременно лечение. Няма разлика в заболеваемостта между ваксинирани и без ваксина. Разликата е в симптоматиката и продължителността на боледуване. Много ваксинирани със зелен сертификат, почти без симптоми боледуват и свободно разнасят заразата, поради неограниченото си придвижване. В беда сме.

21

До 23

преди 2 години

Ее, форумния специалист, щом не се лекува трудно ковида, защо не каза още в началото?Защо не отиде в Ломбардия първите месеци да им отвориш очите или в САЩ, където има вече около 1млн умрели. Че и в Русия.Или ти не си по тази част? Да бяха те дошли да те питат. Топно теб. Ти ще им ходиш на място и ще им обясняваш нещата, няма нужда, нали?

20

Много ядосан

преди 2 години

Тоя пацул да не се прави на неразбрал! Лекарите придписват широкоспектърни антибиотици защото в България посевки от щам бактерии не се правят или ако някога се наложи, резултата излиза след седмица. Съответно пациента е ритнал камбаната!

19

Анонимен

преди 2 години

Протокола на I-MASK+ на организацията FLCCC. Там е истината.

18

Този

преди 2 години

Говори Несвързано и доста се излага. Само 1 вярно каза : Погрешното лечение убива! Но не - антибиотиците Не са противопоказни, а се дават ПРИ НУЖДА!!!

17

Майна

преди 2 години

Че КОЙ УБИВА С НЕИЗПИСАНИ АНТИБИОТИЦИ КАТО ВСЕ ДОКТОРИ ГИ ИЗПИСВАТ?!!! НЕ ЛЕЛЯ ПЕНКА. АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ОТ ПЕТИЯ ДЕН С АНТИБИОТИК И ОЩЕ НЯКОЛКО НЕЩА. ВСИЧКИ ДО ЕДНО СА ВАЖНИ. КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ПРАВИЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЛЕКАРСТВА. НЕ Е ТРУДНО.

16

Анонимен

преди 2 години

Безнаказаността на докторите убива. Защо някога когато почине човек се търсеше отговорност от екипа, а сега няма такова нещо, даже заради ковид и аутопсия не се прави. Те подхващат всички по-една и съща схема, а хората са различни, едни имат и други болести, други не. Никой не дава лекарствата на болния за неговите си болести, най-лесно им е да направят вливанията които са за К-19, а хапчетата който има сили да си ги взема, който няма, умира. Седят скупчени на приказки, но при пациентите ги ням

15

Дедо

преди 2 години

Няма никакъв контрол. Когато давате антибиотик, без да е изписан, вие убивате човек", заяви хематологът пред Bulgaria ON AIR. От 1989г. до сега са 33г. ! 1989 г. германските вирусолози представят на световната общност факт ( научно , теоретически ) и медицински ( практически ) ! Атибиотикът разпространява вируса из цялото тяло и прави протичането на болестта 2 пъти по-тежко ! Но парите са едно нещо .......дето движи света !

14

Му ха ха

преди 2 години

Слагаш бустерягата и си бетон - ковид вече не те лови

13

пх

преди 2 години

Що лъжеш, бе? Почти всички мои познати и колеги с Бустер в Ирландия, няколко дни след реваксинация преболедуваха! Ветеринарките - две сестри, също са болни след Бустер и изпозаразиха семействата си!

12

Анонимен

преди 2 години

Бог да те накаже проклет лъжец неви искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати айде върветеси на майната проклети убийци

11

Анонимен

преди 2 години

Ходете по строежите и слагайте гипсокартон но не лекувайте харата , моля ви се некадърници

10

Анонимен

преди 2 години

После що ги били :)

9

Анонимен

преди 2 години

Наетият платен плъх се включи. Вместо да накараш хората да се ваксинират, им отвори очите и ги направи антита. Щот нямаш усет кога да спреш и си некадърен.

8

Анонимен

преди 2 години

Антибиотиците са може би едно от най-великите неща в областа на медицината.И изпитаните и доказали се всксини.А около тоя китайски вирус има нещо тотално объркано.

7

Bulgaria

преди 2 години

Стига сте давали трибуна на този доктор. Той преди хвалеле на Домосчиев - хлороквина. После пък хвалеше Ивермектина , пак на Хювефарма Домустчиеви. Той наравно с Мангъров объркват хората или изпълняват вероятно поръчки

6

Анонимен

преди 2 години

Наказанието за убийство е затвор! Защо няма осъдени и затворени?

5

ДАВАЙ КОЦЕ

преди 2 години

ШЕ КЛЕКНАТ!