44

Опомнете се

преди 2 години

До гуша ми дойде този агит проп. Побъркани медии, побъркани политици и лукави доктори. Случващото се е световно зрелище убило нормалността. Целият зор е да се напълнят едни гуши и да се поразреди населението, та тия, които останат да поживеят. Умишлена истерия, която нито ни лекува, нито ни заразява. Грип, като всички останали, с които се живееше и досега. Психясали хора, закрити бизнеси, убъркани ценности. Това допуснахме всички ние да се случи благодарение на неспособността ни да мислим трезво

43

Анонимен

преди 2 години

Който иска чува , който се тресе от страх и ужас - се боде.

42

От кухнята

преди 2 години

За да те впишат в НАЦИД трябва да подадеш една камара данни. Освен това трябва да покрива критериите на ЗРАС от 2019г.,независимо, че са те хабилитирали по старите и по-леки критерии. Ако си доцент или професор и те няма в НАЦИД, не можеш да участваш в комисии. Иначе да, често хора си приписват сами титли, когато се представят пред широката общественост.

41

Анонимен

преди 2 години

А за неизписаните ваксини какво ще каже "експертът"? Маса хора отиват в мола, метрото или в някой забутан фургон, за да се ваксат срещу новия грип. И никой не ги пита за заболявания - автоимунни и други, за противопоказания, алергии, болестни състояния. Казусът с антибиотиците е резистентността, а не друго. Имам познати двойки, които искат да имат дете и не могат все още. В ин витро клиниките им казват на ухо, че ако жените са ваксинирани, не могат да гарантират успешен изход от процедурата. Е?

40

Анонимен

преди 2 години

Или този човек е бил пиян, като е говорил тези несвързани приказки, или джурналистът разбира от писане, колкото сви ня от кладенчева вода. Как се купува "неизписан антибиотик"? Кой и как го дава?

39

Уточнение

преди 2 години

Всички професори и доценти в България са в регистъра nacid.bg. Там въобще няма Чавдар Ботев дори като доцент. Чорбанов го има като доцент, но не като професор. Меракът за титли, особено незаслужени не изглежда добре.

38

Анонимен

преди 2 години

Родината не ме е раждала, нито ме е отглеждала. Това беше дело на двамата ми родителя. А те, докато ме гледаха, работеха най-малко до края на месец май всяка година за тази "родина" чрез данъчното облагане. А после тези двама родителя трябваше да плащат и еничарски кръвен данък с децата си на държавата - наборна робия за големия син, а после и за малкия. Патриотични лозунги, като направените по-напред, вече са ми чужди. Държавността е най-големия ми враг.

37

Скруч

преди 2 години

Златена е жива ! !!

36

Котка

преди 2 години

До Хипотеза От Луната ли падаш или от Марс?

35

хаха

преди 2 години

Ето го рекламното лице на ивермектина, който фирмата на братя Домусчиеви продава в България за скромните 90 лв, а внася от Индия за 90 ст.

34

Ст

преди 2 години

Професорът не спира да рекламира хранителна добавка с витамин С и селен за скромните 185 лв. Търговията със здраве е жестока.

33

Хипотеза

преди 2 години

КОЙ "дава антибиотик, без да е изписан"? В МАГАЗИНА ли?

32

Ямболски цървул

преди 2 години

Не знам за не изписаните антибиотици,ама вече знам доста хора,които след бустерната доза пак са болни и то не леко.Пресен случай е с братовчед ми от понеделник.Той само,че е на две дози от бъркочите.Два дни е бил с 39 град.температура.

31

Анонимен

преди 2 години

За НИЩО НЕ МУ ВЯРВАМ! И той е като другите търгаши.

30

Анонимен

преди 2 години

Неизписани ли?! Нали Вие ги препоръчвате и предписвате!!И с тях лекувате.....упс! УМОРЯВАТЕ болните от ковид в болниците.

29

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали убивате с неизписани антибиотици, ама с това масово "лекуване" по телефона (не знам другаде по света лекари да си позволяват такова извращение), бастисахте бая народ.

28

Анонимен

преди 2 години

Да си доктор е призвание,не е просто професия.За съжаление и при докторите има алчни,които гледат само парите.То вярно,че без пари не става,но поне като се плаща да се получава качествено лечение.Заради монопола на вносителите на лекарства,докторите губят желание да се развиват в професията и спират да четат за нови лекарства и лечение.Казват си:''Еми това внасят с това ще ги лекувам!''.За да се застрахова изписва някой антибиотик,ама той дали става за този пациент няма значение.Да върви там...

27

Киро Х

преди 2 години

ОК, тогава ще заведа дело за малпрактика и лекарска грешка към личната ми, която ме изду с антибиотици, когато имах Ковид. Адвокатът ми ще призове проф. Ботев да каже в съда точно това, което е казал цитиран в тази публикация! А сега сериозно, неслучайно на много хора и не само тсиггани им писва в един момент и зашлевят по някой шамар на нашенските лекари. Не може да представляват една наука, а да дават на 180 градуса различни предписания пред медиите и в реално време, като преглеждат и изписват

26

Анонимен

преди 2 години

Ето на финала си каза човекът,че евтините ваксини и лекарства са най-ефективни и действат,но им спират финансирането,защото не се печели от евтини продукти.Всичко е за пари и не трябва да се влиза в болница,защото там тъпчат хората с ненужни лекарства и антибиотици,за да вземат едни пари.Не ги интересува дали умират хората,а само да си вземат парите.Не е пандемия а бизнес за милиарди това!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

и тоя се пробва за службичка в МЗ