42

Анонимен

преди 2 години

В едно и също време може ли да са нацистки режим,националистическа партия,фашистко правителство,шовинистични идеи на членовете в позиционната партия от властта участващи с концепцията в нагласа на националистическа партията съставяща фашистко правителството,управляваща в нацистки режим на експроприация на класите с обсебване на държавата с милитаризъм от участието на обществото по сформирани др. идеи на членове,концепции по партии съставящи правителства с режим на полит.течения,без тез градации.

41

Анонимен

преди 2 години

Макетата славяни ли са, славяни? "Слав" на английски, че и май на латински означавало роб. Ако не бяха "българите-окупатори" тези горди дарители на славянската писменост щяха да се стопят в германските концлагери.

40

Румна

преди 2 години

Ти си гаф на природата Миховичу!

39

ПП

преди 2 години

Михов стана известен като един от паричните и паспортните патриоти.

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Кирлив Пръдков е евреин...канадски ***,който е в мафията на евреите,които ни грабят ресурсите! Белене за тоя евреин гнусен грозен!

37

Анонимен

преди 2 години

От това правителство само Нинова е патриотична за Македония. Всички други са търгаши и ще продадат България за постове или визи както ИТН. А за цар Борис може да е убит от Хитлер е и било въпрос на време Хитлер да ликвидира България след като се разправи със СССР. Така че Македония не знаят и те за какво обвиняват България като нито цар Борис нито който да е фашист в България може да спре Хитлер. Ами сърбите и в Белград и те стават фашисти.

36

Въпрос

преди 2 години

Доцент Михов, защо синът ви е теляк в американските бази?

35

Анонимен

преди 2 години

Дядото на Петков е генерал от държавна сигурнист, а внучето едно разглезено ***.

34

Политолог

преди 2 години

Кирил Петков вече няма подкрепата на българите. Видя се на януарските протести, че хората искат промяна и смяна на партиите на статуквото ПП, ИТН и ДБ. Това са партии на миналото и трябва да отстъпят властта на по-способни от тях партии, които да се справят с инфлацията, цената на тока и гата, защото се вижда явно, че Радев и Петков не са способни на това.

33

Кххъддтх

преди 2 години

Кирил не може да ръководи България

32

Рхуъфъфйкн

преди 2 години

Правителството трябва да пада от власт

31

Руиъъуиух

преди 2 години

Кирил Петков трябва да подава оставка да не се прави на сляп и хитър да подава оставка

30

Анонимен

преди 2 години

Цар Борис е фашис и диктатор от 1919 г. когато убива Стамболийски и налага военен режим. Михов просто лъже. За Македония напълно е прав и Петков трябва да подаде оставка. Македония е окупирана от кралство Сърбия и после от кралство Югославия още от 1913 г. и 1919 а припомним, че гръцкия и сръбския крале са братовчеди на Борис и България дава близо милион жертви заради Борис и техните царски войни и катастрофи и неслучайно Симеон - Фердинан е изгонен.

29

Анонимен

преди 2 години

Добре , че гръмнаха мавзолея на Гошо Тарабата в центъра на София. Но Северна Македония имат 7 бр, паметници, бюстове в различни градове. Той е техен идол- създател на северомакевски етнос в Благоевградско. Поднасят му венци , цветя - както и на паметниците на Тито. Комунистите са промили мозъка до костите на северомакетата.

28

Анонимен

преди 2 години

То оттук тръгва и цялата неразбория.Целият хаос в историята си е дело на нашите историци.Сърдят се,че ни викат фашисти ,но 45 г.историците ни създаваха този фашизъм по учебниците.Сърдят се,че ни викали азиатци и татари,но от 100г след Златарски ние само дирим българското из Азия.Сърдим се ,че ни викат ***,но се гордеем с Шамбалата.Отказваме се от славянските си корени,дирим азиатското и после македонците виновни.Ами вие като не искате ,те искат да са славяни!

27

Анонимен

преди 2 години

до 1989 г. комунистическите учебници, по които учеха Българските деца , пишеха за монархофашизма. Комунистите и Бекапето само лъжат. Най-голямата лъжа и предателство на комунистите е сътворено от техния вожд Гошо-Тарабата. Той насилствено преименуваше Българи в макета. Който не искаше да се пише маке и си остава Българин - отива в затвора. Затова сега Стевчо - северомакедонският Фигурант иска северомакедонско малцинство в България.Гошо Тарабата- Предателя на България - от БКП-БСП.

26

оо

преди 2 години

Кирил Петков дори не е учил история на България , а преговаря за Македония !?

25

Анонимен

преди 2 години

Имам два учебника по история от социализма.Единият е от 74г ,а другият от 89г.В тях периодът между двете войни е наречен монархофашизъм.Учебниците от 89 буквално се ползваха до 95г.Тогава смениха тона,което е типично за историята като к...а на политиците.Но консенсус ,че е нямало фашизъм този човек си го измисля.

24

Зеуен

преди 2 години

Харврдец.Толкова си може.

23

До 18

преди 2 години

Руснаците изкараха 1 седмица в Казахстан защото китайците толкова им разрешиха.