62

Бунтата

преди 2 години

Абе тези македонци,до кога ще им обръщате внимание???Що не си е...т май..та и да спрат повече да мрънкат.С и американците да си гледат кравите а не България!!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм в България никога не е имало, това са комунистически пропаганди, но за съжаление те са винаги на власт и освен че ни отровиха живота са родоотстъпници. Това е.

60

До Сашо 70

преди 2 години

Ти знаеш ли изобщо какво означава фашизъм? Вземи прочети малко литература и тогава говори. Колкото до онези комунистически убийци партизаните - трепането им е било малко. Жалки мандраджии, криещи се в храсти и шубраци. Толкова "велики" бяха, че излязоха от гората чак на след 9 септември. Иначе бяха много смели да взривяват църкви.

59

БРАВО НА КИРЕ...

преди 2 години

ВЕКЕ , КЕ СПИЕМЕ СПОКОЙНО , ОТИ НЕМА Р.С.МАКЕДОНИЯ ДА НИ НАПАДА , И ДА ИМА НЕКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БУГАРИЯ ....ХА,ХА,ХАААА.....А , КИРЕ ТРИВОЛТА , КЕ ГО ПРЕДСТАВУВАМЕ ЗА "НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МИР".... ОТИ Е СЕКСИ И ИМА ТРАПЧИНКИ И НА ГАЗОТ...

58

Анонимен

преди 2 години

Про100 Киро ни излага всеки ден, излага ни като държава, като нация. Излага и избиратели те си и Радев който го избра. Следва вот на недоверие, но няма да мине. Току така не се дава докопана власт. Но ще видим още кви ще ги сътвори. Бог да ни е на помощ!!!

57

П.К. инк.

преди 2 години

Какво ли означава една жена непрекъснато да се хили и да те прави серсемен пред многобройната публика?

56

Сашо

преди 2 години

Това че разнасяха преди девети септември отрязани глави на партизани не било фашизъм, това че горяха къщите на ятаците също не е фашизъм. Това че изгаряха живи хора в пещите също не е фашизъм, нали? Същото са правили и в Македония и в ККосово-виждал съм там паметници на разстреляни техни борци против фашизма а също и на деца. За съжаление това са исторически факти и няма смисъл да си затваряме очите.

55

Кирчо

преди 2 години

е просто една хитра и комбинативна мижатуркац, която се оказа във власта случайно и с лека измама. По тази причина тез гафове са очаквани и не са последните. Човека е мушанка, не е политик все пак

54

анонимен

преди 2 години

неграмотна работа, неграмотни хора ни управляват

53

Т, пака

преди 2 години

Дойде на власт единствено и само за да промени българската позиция по македонския въпрос. Другите го подкрепиха единствено и само за да се саморазправят с Гешев. Пречи на червените мутри да крадът. За сега удрят на камък, но утре?! Търпението на господарите им се изчерпва. Губят пари и влияние. Скоро ще се радикализират.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато й е надувал корема на Лена ....Мен питал ли ми е ... Дали съм съгласен ....

51

Анонимен

преди 2 години

Kиро *** ... И македония ...Това си е противоречие в термините ....Още една къща в Барѝцелона ли ще плащаме .. Оставка ..

50

Анонимен

преди 2 години

До и те така Царя Борис обявява война на Англия и САЩ. Няма никакви комунисти а просто оцеляване като ставаш фашист. А за избитите напр. в Гърция Англия и САЩ помагат на гръцките фашисти да избият комунистите.

49

Анонимен

преди 2 години

До и те така В Югославия когато немците влизат с автомати, всички стават фашисти. После като българите изгонват фашистите с червената армия, фашисти остават само българите, а македонците се пишат македонци, защото ако са българи, сърбите ще ги избият. Сърбите даже получават френски и английски медали, а българите както винаги го отнасят и са победена държава.

48

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да зарежем тия роми в БЮРМ ! Няма смисъл да се занимаваме с тях!

47

и те така

преди 2 години

ако комунистите не бяха обявили че в България е имало фашизъм как щяха да оправдаят действията си с избиването на българската интелигенция , попове и кметове , по заможните , също са били в такъв списък , обявявайки ги за врагове на народа ???

46

Анонимен

преди 2 години

Киро е пълна трагедия.Докарва го от празни приказки,и след всяка глупост се хвали,че постигнал голям успех.И тъй все ни смята за ***,но по македонския въпрос много греши,скоро ще бъде изхвърлен барабар с неговата лейка Ленчето.Имало е предварителни скрити договорки с макетата вероятно със соросоидката Чернева,да отпаднат твърдите условия 5+1,а да ни залъгват с някакви седмични срещи с работни груби,но без българската история и държавност,и език.Това е скандално,защо ще им угажда на тези отв

45

ББ

преди 2 години

Съгласен с г-н Михов...чий търсим в РСМ?нима, не те искат...а ние държим ключа!нима да учиш деца да мразят децата на съседа е ценност на ЕС?...гаврите се с Историята на предците ми умирали за Свободата на Македония...новите,гласувах за вас...ама Македония ще ви изяде главите!!!

44

Тоя човек, който

преди 2 години

попълва и подава собственоръчно подписани декларации с невярно съдържания, успя да постигне само едно нещо, досега непознато у нас - антимакедонски език на омразата. Браво просто киро! - бегай при братята си - канадските ваксинирани лосове!

43

Щирлиц

преди 2 години

Признаването на Македония за независима държава,и то посред нощ,не беше ли гаф?Под чуждо влияние/най-вероятно натиск/беше поругано делото на хилядите знайни и незнайни български герои,дали живота си за това,Македония да бъде отново едно цяло с България.Никой не обелва и дума по този въпрос,явно не е европейскиугодно.