32

Анонимен

преди 2 години

То театъра ми е под балкона от 2 години - бал с маски и трагикомедия е програмта всеки ден...

31

бай генчо

преди 2 години

Вече втора година си почиват, само сменят афишите и не играят, а персонала си стои вкъщи, организаторки, Пр-ки, касиерка, сценични работници, пожарникар, ел.техник, перукерка, гардеробиерка, повече от половинат пенсионери.

30

Nimand

преди 2 години

Когато човек има социален статус и умствено развитие подплатено с финансово такова , той се развива и изкуството е полезно за него .Когато в България едвам свързваме двата края приоритета е да си платя сметките и да се наям - аз съм скот 30 години политика туй е то !!!

29

Димитрова

преди 2 години

И какъв е проблема? Кютате си там, в края на годината обявявате 6 милиона дефицит и държавата ви го поема. Опера-Русе кюта така 6..7.. години. Шест Пи-Ара си има. Плаща за реклама. Ама натрупали загуби. Голяма работа - правим един пожар да заметем следите и министерството покрива дефицита.

28

Анонимен

преди 2 години

Пландемиците не ходят на театър и този проблем не ги вълнува.

27

Анонимен

преди 2 години

Ами да целунат една ръка на Кунчо. Протестите не са забранени.

26

Хайде, хайде

преди 2 години

Просто нещата си идват по местата лека-полека. То не може всеки 25-ти от населението да е актьор, певец или музикант. Един продукт струва точно толкова, колкото са разходите по сътворяването му + склонноста на клиента да плати отгоре.Е, продукта който създавате не струва и тока за прожекторите. Във всяка нормална икономика досега 99% от българските актьори щяха да се преквалифицирали и работят нещо смислено. Не съм чул Бродуей да скимти за помощи.

25

Анонимен

преди 2 години

отивайте да протестирате пред нс , и да ви дадат компенсации ще е закратко и малко , световната мафия е предвидила локдаун , сертификати и повишаване цените на всичко

24

Даа

преди 2 години

Театърът е хубаво нещо, има атмосфера, обстановка, но вече не живеем в такива времена. Повече хора не могат да си позволят да си губят времето по 30-40 минути преди и след поставновка, да не говорим че има постановки по 2-3 часа. Не всеки може да си позволи това време или цената на билета. За разлика от това обаче много платформи за филми са на символични цени от 5-10 лева месечно, не чакаш по опашки, не ти хареса филма, пускаш следващия и така... Театъра ще се превърне в опера, билети по 150лв

23

анонимен

преди 2 години

Промяната дойде!Нали много я искахте.Ето ви Харвардските аматьори вместо пожарникаря,който много ви пречеше.

22

анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! И на театрите, и на мандрите промишлен ток, сега ще ядем промишлен кашкавал, и ще гледаме промишлен театър! Гарантирано от Радев и простото Кире!

21

Али Ръза

преди 2 години

Е... га ядохте кифтетата, ни ривахте, а?

20

Анализатор от ПП

преди 2 години

Когато бяха пълни хонорарите им колко бяха, сигурно не са като на леля Пенка от гаредоба или чичо Сашо от поддръжката.Съгкасен съм с актьорите,...... трудно се живее като се свикне на охолен живот в небето на хайлайфа!

19

Анонимен

преди 2 години

то играйте една пиеса сто години и чакайте посетители

18

Анонимен

преди 2 години

Важното е да има промяна!

17

Аз

преди 2 години

Варианти: 1/ билети по 200 лв., 2/ минавате в мета вселената, 3/ затваряте, 4/ държавата ви спасява, временно, докато фалира бизнеса и последния дръпне шалтера на територията.

16

Мутафчийски

преди 2 години

Е не работите ли със зелен сертификат? Какво още искате?

15

Анонимен

преди 2 години

Искаме си Бойко.Веднага плииис..

14

ной

преди 2 години

В днешно време театъра е на улицата под безплатният наи силен прожектор нощем криминален жанр актьори сме сите публика заслужилите

13

Анонимен

преди 2 години

...Концертна дирекция, пардон. В Русе беше до кино ,,Просвета,,.