227

msm

преди 2 години

Евала за куража и трезвия разум, типично по Британски.. махайте мерките и в България, шушумиги стреснати!

226

Мноого е ОТблъскван!

преди 2 години

Горкия, изчегърган му е алаброса, и пак, с Британско нахалство, е направил 7-8 деца!

225

Открийте още легла !

преди 2 години

По кръчмите, по пистите... Какво се мотате , и пари от Премиера чакате... де бой де !И не знаете как сесади пиперо, и картофите, а знаете виното и ракия да разреждате.

224

къде е

преди 2 години

тяхната лекарска комисия, да го погне, както наща Мангъров?

223

Анонимен

преди 2 години

рейтинга спасяваме нещо а?

222

Да върви в Австралия

преди 2 години

С "изчегъртаната" си глава, да плаши малки кенгура, а не британските девойчета!

221

С Изчегъртана*глава!

преди 2 години

И Чор Чил не беше по-хубав : Вечно с пура в устата и чаша в ръката !

220

Еко-колапс

преди 2 години

Вследствие на увеличението на тежки метали и пластмасови мулекули в кръвта имунната система на хората пада и се "появяват" нови-,а всъщност стари и добре познати вируси ,но замърсенаата среда и пиенето на пластмасов коктейл вместо чиста вода предизвиква "спиноподобно състояние" на организма вследствие на увредената имунна и ендокринна ссистема.Само една батерия от смартфон замърсяваа 600 000 литра вода до ниво -токсична за употреба.Алчни и бедни дущи за пари ги заравят в недрата на земята ...

219

Ха ха ха

преди 2 години

Отмяна на мерките до поява на следващия по-тежък вариант. Както при грипа всяка година преобладават различни щамове, едни по-леки други по-тежки, така ще е и с ковида. Той ще продължава да се изменя и е въпрос на време да мутира пак в по-агресивна форма.

218

Падаря

преди 2 години

2011 г. бях в Лондон и видях протестите -чиста гражданска война.Някви диви дрогирани банди палеха и трошиха на ред .Дрогирани щото не ги беше страх от нищо единствено от други банди, които се бяха организирали да пазят кварталите си от погроми- въоражени с дълги ножове за дюнери. В смисъл Джонсън не иска да се стига до тая точка на кипене и отваря капака на тенджерата да изкочат жабите дето рипат за да не се обърне цялата тенджера и да избягат всички жаби...

217

до 242

преди 2 години

айде, заминавай, но първо се научи да пишеш

216

До пич

преди 2 години

Абсолютно вярно. Нашите кукумицини, освен в някой клуб на пенсионера, къде другаде можем да ги сгащим?

215

Анонимен

преди 2 години

Ефект на цунамито - водата се дърпа доста навътре, оголва допълнителна част от брега, преди да връхлети мощно като цунами.

214

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са в траур. За нас антиваксърите скоро Ковид приключва, а за ваксърите тепърва предстоят притеснения през следващите години, дали няма да им стане нещо и понеже им прецакаха имунната система с тези ваксинки, догодина като пуснат следващия вирус, ще ги питам как се чувстват. Дано да са живи и здрави, но след като плана е ясен - достигане на златния милиард, тогава и последиците от ваксата са ясни. В Independent има статия още от 2011г. озаглавена "Депопулация чрез масова ваксинация".

213

Пич

преди 2 години

Ееее, хванаха Борисчо как се кефи на партито и той побърза да отмени правилата, за да не дава обяснения защо ги е нарушил :) Когато ти поискат оставката, си променяш мнението :)

212

Анонимен

преди 2 години

Браво, Британия! Виждам как българите си обират багажите и заминават там веднагически! Особено пък след днескашните обявени мерки направо затвърдиха бягането в Британия

211

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер 84, С усмивка Ви сложих минус. "Цвета на нацията" на "Канари Уарф"...в много голяма грешка сте.

210

Анонимен

преди 2 години

До . 74, Тези 70% бяха достигнати отдавна, вече 60% са с трета.

209

Анонимен

преди 2 години

До До 32 42, Така е, главите трябва да се използват за мислене! Но нещата не са толкова черни колкото ги представяте. Сърби и македонци как ходят до Гърция, да не би случайно да са в ЕС?! Хайде по-оптимистично и независимо. А за влияние от Русия, дори не си и помислям. Да, че поскъпне животът. но дългосрочно е по-добре.

208

ДА ПАДАТ МАСКИ...

преди 2 години

Да падат маскиии и задръжкии... Само така, не на медицинския фашизъм и измислените и безполезни ограничения!