25

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията в страната напомня началото на 90-те години. Как е възможно това ? Харвардците да се хващат на работа, че е срамота да се хвалят със знанията и уменията си от чужбина. Напразно са харчели пари. Такова чудо не е било от 20 години. Транспорт да няма, да спират улично осветление, работещите от голям завод да останат без работа. Срамота !

24

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Очевидно се готви ликвидация на военната индустрия,която и така едва крета.Промянаджиите са намерили нови продавачи. Чакат ни и други промяни.Всичко е на съвестта на гласувалите за тях, ако имат такава.

23

До АЗ 26

преди 2 години

Арсенал е частно дружество бе *** , да протестират под прозорците на Ибушев

22

аз

преди 2 години

Чистите ви промяна скъпи Арсеналци!

21

ОЛИГАРСИТЕ НА РАДЕВ

преди 2 години

Ограбват българите с непрекъснато повишаване на цените на всичко... Защото чрез фалити на банките вече не могат....

20

333

преди 2 години

Някой иска ли да провери в момента при спрян Арсенал, колко пенсионера са на работа, в момента говоря. И ми кажете какво работят, когато всичко е затворено. Аз ще ви кажа-това са "нашите хора", незаменими те пенсионери. А искате ли да знаете колко началници на смени, цехови и заводи да дори и без средно образование, назначавани от бай Тошо-пълна трагедия.

19

333

преди 2 години

Арсенал-раят за пенсионерите(връзкари). 40% от работещите са пенсионери и то на 70 и повече годишни защото те са "незаменими" и "Най добрите", а работещите около 40 и 50 години с деца ученици, Навън. Там комунизма никога не си е тръгвал. Важното там е да си взъзкар, а може и да си на 80,незаменим си.

18

КАЛИН ОРЕЛА

преди 2 години

Защо не казете истината в лицето на собственника Ибушев че остави хората без работа за да може да вземе парите по мярката 60 на 40 и за да прехвърли тихомълком власта на сина си Ибушев -младши!НИКАКВИ ЦЕНИ НА ТОК, НИКАКВИ КОВИД МЕРКИ НЯМА, А САМО ЛАПАЧКА! ТЕ ТОВА Е!

17

Анонимен

преди 2 години

Аааааа....няма транспорт за вас, но има ваксини.

16

Зозо

преди 2 години

Честита промяна. Днес е "Арсенал", утре оранжериете за зеленчуци - 70% са затворили. До месец самите промянаджии, славчовци и други комунисти ще са на улицата. Днес черната реч на Рундю отново се разнесе над Парламента.

15

анонимен до 15

преди 2 години

Да си продадат апартаментите и в Казанлък да си купят. Не е сложно. И без това няма да има какво да правят ,като закрият енергиен комплекс,,Марица Изток,,. Ще се закрие и Ст. Загора тогава. Какъв е проблема. Хората ще отидак,където има работа.

14

До 16

преди 2 години

Ся като фалират повечето магазинчета и за толкова няма да има работа и смятай ако съкратят и арсеналци след няколко години и Тецовете и рудниците не ми се мисли какво ще, стане с, региона

13

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков повтаря думите на Тодор Живков, сега всеки може да протестира, навсякъде има материал. Не сме мръднали за 30 години ! И какво като си по протестират. Завода се чуди от къде да си плати тока и ще започнат съкращания.

12

До 14

преди 2 години

Къде да идат хората това да не ти е по бай Тошово време 20 завода и предприятия да, работят в Стара Загора сега има работа само за продавач и пазач няма едно работещо предприятие

11

анонимен

преди 2 години

Какви са тези пътувания. Всеки трябва да живее близо до фабриките. Така се икономисва гориво,разтоварва се движението ,по-малко замърсяване на въздуха и т.н.

10

С танка

преди 2 години

От Челси и Тотнъм също обмислят протести.

9

Анонимен

преди 2 години

Аджаба пройзвеждате автомати грабвайте по един калашник и към София 7 хил човека няма кой да, ви спре

8

Анонимен

преди 2 години

7 000 души или всички служители в завода Арсенал са били уволнени миналата седмица. Това е вторият голям завод в страната след Марица Изток, който затваря птез последните три месеца!.В момента фалират почти всички оранжерии и стотици по-малки цехове и работилници.

7

Анонимен

преди 2 години

Айде подготвят едни нови 10хил човека за чужбина лека полека не го вярвах но съм свидетел в нашия вход в Стара Загора 7 апартамент празни всичко е или в, София или в чужбина в другите апартаменти само старци

6

Анонимен

преди 2 години

Масово си подават молбите още днес и транспорт се намира моментално. Ама ги е страх, защото са неконкурентноспособни и са свикнали на пей сърце по цял ден.