13

Ядосан

преди 2 години

Пуснете онлайн учениците в София!!!!!!!!!!! В момента има вирус с температура, ангина и бронхит. Цял ден не можем да намерим по аптеките антибиотик! Няма! Масово са болни. Не си правете експерименти с децата ни!

12

м,да

преди 2 години

Кво ви пука? Доказа се ,че оМикрона се разпространява от Ваксинираните, а не от Децата!

11

глупави статаии

преди 2 години

Кой ги пише тези *** плашещи статии?

10

Анонимен

преди 2 години

Къде е министъра на здравеопазването, да отгорови какво се случва в нашето училище вече целият випоск от5 кл. Са под карантина. Учители вече няма освен по русуване и физическо ите са под карантина. И питам до кога бе умници докога това безхаберие?

9

Родител

преди 2 години

Не знам децата колко са болни ама в класа на нашия син има двама родители с ковид, със сигурност ваксинирани. И децата им са карантинирани. Така че, хайде да не обвиняваме пак децата

8

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви бележки! Някой проверява ли?ЛС?

7

Анонимен

преди 2 години

Два пъти повече,демек,от николко до двама ученика за седмица,нали?Щото предните седмици,тия на които им излизаха положителни,се оказа че при повторен тест,резултата е отрицателен.

6

Стамат

преди 2 години

Никой нормален родител,няма да си закара детето да му бъркат в носа - ФАКТ.На никой не му пука от Омикрон,Хектагон,Дъмбълдор...Факт!Освен няколкото истерясали психара в държавата, на които им се дава медийно време за словоблудство,живота си е същия,слънцето грее,всичко е по старо му.

5

Факт

преди 2 години

В училищата децата масово са болни, с доста отсъстващи. Не е ясно колко от тях са с Ковид и колко с други вируси, тъй като тази информация се крие, децата умишлено не се тестват от родителите, училищните тестове не винаги се правят правилно и т.н. А и доста училища предпочитат присъственото обучение и наличието на болен в клас се неглижира. Истината е, че в момента в клас са около 50% от учениците, а и доста от учителите са на работа болни. Мерки не се спазват почти никъде...пълна анархия!

4

ДДРОнег

преди 2 години

Е , поне се доказа, че не децата разпространяват вируса, щото колко дървени глави твърдяха това !!!___Онлайн-обучението в тази му форма е пагубно за образованието !!!

3

проверка

преди 2 години

по училища за покриване на контактни и положителни, за да стоят присъствено.

2

тъй де

преди 2 години

Абе свикнаха с онлинето и не им се ходи до училището, а сега е и студено.........

1

Анонимен

преди 2 години

ФАЛШИВИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ! ПРОВЕРЕТЕ ГИ, ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!