9

тъй де

преди 2 години

Единствените спешни и АДЕКВАТНИ мерки може да са забраната за използване на кюмбета за отопление.

8

Анонимен

преди 2 години

Сандо, бюджет няма, няма и да има. Какви мерки без пари бе! ОСТАВКА!

7

Анонимен

преди 2 години

Фандъка бил виновен ама друг път, селянията на хората с къщи от уж елитни квартали които си горят въглища защото е най на далавера, та така София си е няколко села и то не много отдавна повечето променени на хартия 50-60 години на миналия век.

6

анонимен

преди 2 години

Какви мерки за град в който живеят 1 милион и 270 хиляди човека.Това значи: мръсен въздух,шум,големи разстояния и други негативи. Най-добре се живее в градове с живущи между 20 хиляди и 150 хиляди. Така е по-чисто,тихо,спокойно,може само пеш да се ходи,което здравословно. Много големите градове е безумие и античовешко.

5

Анонимен

преди 2 години

Докато Данчето е кмет на София отговорът е НЕ!

4

Анонимен

преди 2 години

Въздухът в София е мръсен повече от 10 години, те се събрали за спешни мерки, а 10 години къде дремахте?Прах в очита на хората, че нещо се работи, пълни дупки!

3

Анонимен

преди 2 години

Пак ли мерки ви мътят мозъците? Ами Фандъка да издиша целия мръсен въздух и да ни го пречисти.

2

Анонимен

преди 2 години

По отношение на въздуха на София може да вземета статия отпреди 15 години и да смените само датата и имената - ще бъде сто процента актуална, нищо не се е променило - същите приказки, същите обещания, същите намерения, същите мерки. И си запазете материала, щото след още 15 години пак ще е годен за публикуване - ситуацията ще е същата.

1

Анонимен

преди 2 години

Спешните мерки за подобряване на качеството на атмосферния въздух в София са ежедневно метене и миене на цялата градска инфраструктура. Бюджет ли няма? Хора и техника ли липсват?