18

Щерю

преди 2 години

15 минутна среща. На свой терен македонецът се изрепчил и нашият едвам си прочел листчето. Пълен резил. Красиви и умни - Промяната продължава...

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - Не го раздава - Той си е природен про--так и затова е в групичката на Бойко !

16

Анонимен

преди 2 години

Ей С-М-Е-Ш-Н-И-К , с конкурс за наглост ли Ви избират в този ГЕРБ ?! Такова БЕЗОЧИЕ НЯМА никъде по света - Да се мъчат хората да оправят разрухата след вашето скопено управление ,а ти да си нагъл да говориш и да ревеш че са ти измъкнали крадливото кокълче от устичката ?!

15

Доктор Хук

преди 2 години

Вие госпожи и господа :протестъри:,можете ли да си представите, един трапер да знае историята на страната в която се е родил и избягал от Нея, още повече да я защитава. Неговият родител заяви пред всички средства за масова информация,че Канада е дала много повече на неговото отроче от БЪЛГАРИЯ.ПРЕДАТЕЛИ баша и син ВЪН от БЪЛГАРИЯ

14

Пич

преди 2 години

Ами да бяхте подписали читав договор бе, пичове. Сега какво се обяснявате? Гърците първо преговаряха, после подписаха. А вие първо подписахте, че ще преговаряте. И сега някой друг трябва да ви оправя бакиите.

13

Анонимен

преди 2 години

Кирчо го измисли:Ние сме били фашисти?!И те нямали териториални претенции!Аз вече се успокоих!Това е просто Киро!Креатура на Юмрука!

12

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е да не казвам през къде дали Македония ще влезе в ЕС или не.Популизъм и Демагогия.

11

Минавка

преди 2 години

Петков и колегата му от Македония са изпили едно шише крушова ракия,с мезе кисали краставици ,кис.зеле,суджук,луканка .Просто са си направили един купон.Това е всичко.Двама ЛАКЕЙ,които трябва да слушат Големите Началници и нищо повече.

10

Анонимен

преди 2 години

Ох на мама червените бузки бе.Митов не реви като бебе, че ти взеха играчките.Ти сам се предаде на сикаджията от Банкя.

9

ДДРОнег

преди 2 години

Я да чуем каква я свърши герПдпс за 12 години, че тогава да критикуват !!!___Че то некадърници да критикуват не е много морално, *** те от ОПГ герПдпс не разбират от етика !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Каква Северна Македония, не идва глад а вече е глад и следва мизерия и смърт !

7

До 4

преди 2 години

Антибългарската кампания тече от 70 години, никоя наша партия няма вина за нея. А ти искаш ли един ден да чуеш за 1300 години Македония, а? Не трябва да отстъпваме с цената на нищо!

6

Анонимен

преди 2 години

ленчето ще прави министерство на домашно насилие , ако спре да си епилира сключените вежди и мустаците всички ще я разбереме

5

ha

преди 2 години

До баба Ленче-- Няма ли кой да им каже че това не са стартъпи .. ?

4

Анонимен

преди 2 години

Как нищо ново.За разлика от вас,които създадохте само омраза и анти-Македонска и анти-Българска кампания в двете държави,тези правят точно обратното.Въпреки ,че аз не харесвам нито Македонци нито Българи,предпочитам да се разбират и да се направи всичко,което се казва от новите премиери.

3

баба Ленче

преди 2 години

... и яко стартъпи.

2

ha

преди 2 години

Кирчо си мисли, че да управляваш държава е като да управляваш проект , но уве не е същото. Като гледам и това момиченце Ленчето се е хванала с нещо което не разбира. Лошото е , че нямат никакъв опит а ще се учат в най трудните времена. Девойчето си мисли, че се намира в проекти и за нея всичко е stand up meetings , action and cutover plan. :)))

1

Ми добре

преди 2 години

Е как нищо ново! Ще лети самолетче между Скопие и София, а ние простите данъкоплатци ще му плащаме керосина. Освен това премиера на РСМ обеща да не претендира за Банско... Нямало нищо ново...