79

Русия струпва войски

преди 2 години

на своята си територия.Не като краварите по целия свят.

78

ГОЧО

преди 2 години

Тоя сценарий не е много добър за 1швабите1.Сами си слагат 1примката1 около врата! Ако го направят еврото ще струва колкото рублата!

77

Мухаха

преди 2 години

Германия готова да спре "Северен Поток 2" ... ама няма желание .

76

Анонимен

преди 2 години

Германското правителство отново загърбва интересите на собствения си народ и работи за интересите на задкулисната върхушка в САЩ. Защо ли? Подкуп или заплаха?

75

Между редовете

преди 2 години

До АнонименЦелта е Германия да няма директен достъп до руски газ, а да го прекупува от САЩ през газопреносната мрежа на Украйна, където семейството на Байдън има конкретни интереси. Някой знае ли кой е собственик на газопреносната мрежа на Украйна? Когато разберете ще ви се изясни кой и защо организира Майдан и какви са причините за гражданската война там. Почетете и ще разберете...

74

Анонимен

преди 2 години

Бля-бля

73

Анонимен

преди 2 години

германия е победена страна , още не може са се отърве от базите на американците , иска си и златото от фр без резултат

72

Pen

преди 2 години

ХАХАХА Как ще го спрат като не са го пускали ?

71

Анонимен

преди 2 години

Русия ще преживее без този доход, едва ли ще загинат. Германия обаче не знам как ще преживее без енергия? Със неадекватните зелени политики на ЕС, масово затваряне на въглищни и атомни централи, Европа САМА се направи енергийно зависима от Русия.

70

Анонимен

преди 2 години

казват че може да го спрат а не че ще го спират, има голяма разлика!

69

СС

преди 2 години

Евроджендаре стига с тези глупости за война ,а решете проблема с газта ,като разкарате борсаджийте милиардери !!! По време на Корона сега и криза за ток и газ ,самоубийство за ЕС !!!

68

реалист

преди 2 години

На времето ни втълпяваха, че "North Stream" е политически проект и, че ако се реализира(построи и бъде в експлоатация)..това е начин Русия да изнудва европа/!! North Stream е построен, но не е пуснат в екслпоатация?!!! Казват..ако Русия направи еди какво си...ще пуснем North Stream?!!!!! Кой сега използва проекта ...за политически цели?!!!!?!!!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Пурко, Русия ще може да го направи, след като пусне в експлоатация газопровода "Силата на Сибир II" през Монголия, който ще се захранва от находищата, които сега захранват европейските потоци.

66

Анонимен

преди 2 години

Имаще един виц дето един мъж решил да направи мръсо на жена си и хванал та си отрязал мъжественоста. Тая история ми прилича на същата работа. Германия ще си спре сама газа с който си прави ток и се топли. Кого блъфират тия. По скоро Русия може да спре газа за цяла Европа и ще приключат заводите в Германия без ток.

65

Анонимен

преди 2 години

Баба Ъпсурдана, поради високите цени на газ вече преустановиха работа мощни химически заводи за произвоство на азотни и фосфорни торове. От сега е ясно каква ще е причината за очакваното повишение на цените на плодовете и на зеленчуците. Шолц е прав, че цената ще е висока, но не за Русия, а за европейските граждани.

64

Анонимен

преди 2 години

Германия си спря атомните централи след инцидента в Япония. Сега по етапно си пира и ТЕЦ-овете на въглища и остава да си спре газа от Русия та да стоят на тъмно и студено. КОЙ СЕ Е ПРЕаБАЛ ПОВЕЧЕ?

63

Анонимен

преди 2 години

Мръсни наследни на фашистите ,малко ви бяха милиони избити евреи че сега и наклон давате . Не съм подстрекател но не можете да спрете Северен поток 2 . Вие съдадохте мафията Герб в България със двете Фондации Конрад Аденауер и ни докарахте до мизерия и просешка тояга тук в България , Трети Енергиен пакет , Зелени зделки да си нарежем Мариците , спряхте и ни нарязахте 4 Блока в Козлодуй , сринахте ни Енергетиката и загубихте от нарязването 50 милиарда лева (((

62

Анонимен

преди 2 години

До 67: Не сумарно за цялата година, а текущите дневни доставки са паднали с 40% през първата половина на януари- от 446млнм3 на ден до 250млнм3. Това за сметка на увеличените от Норвегия и почти двойно нараствание на доставките втечнен газ.

61

Пурко

преди 2 години

Ами ако спре изцяло газта за Европа?

60

Анонимен

преди 2 години

"държавният секретар на САЩ Антони Блинкен се примоли и срочно си уреди среща с шефа на руската дипломация Сергей Лавров на 21.01.22 г. в Женева."-------------------------- Внезапно възникналата жажда за диалог облада и военното министерство на Наглобритания. Те поканиха за среща и разговори Сергей Шойгу.