12

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 10 - въпросът е, че лъжите им са до време !!! В един момент няма да има как да излъжат зъзнещите и дори умиращи от студ хора, че имало глобално затопляне. Тогава лъжливите затоплисти ще се люлят по дърветата и електрическите стълбове !!!

11

Върбан

преди 2 години

"2021-ва година се нарежда сред най-топлите за последните седем години, потвърди днес ООН." -- Разбрах защо е минуса, преча ви да лъжете. От последните 7 години няма по-студена от 2021-ва. Остава и сайта на НАСА да не ви харесва.

10

Анонимен

преди 2 години

Най студената зима от десетилетия. Ако някой му плащат щедро да пише лъжи на топло..

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко е въпрос на природни цикли. Това, че не ги познаваме, не бива да ни хвърля в джаза. Ама има хора спекуланти, дето се възползват от това и разчитат на невежото население.

8

БПФ

преди 2 години

защо ЛЪЖЕТЕ, мерзавци? Зимата в северното полукълбо бе студена, пролетта - по-хладна от обичайното. Лятото високи температури имаше само по Средиземноморието. В Япония бе отчетено най-студеното лято от сто години !!! В Южното полукълбо зимата беше мразовита, в Антарктида бяха измерени най-ниските температури за всички времена !!! Това са ФАКТИТЕ - останалото са лъжите на затоплистите. Става дума за ТРИЛИОНИ долари, които те искат да откраднат от джоба ни !!!

7

1-n

преди 2 години

Я питайте у Топлофикация да чует за глобалното замръзване

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

Климатот го редя аэ, а ООНето може само да констатира

5

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си спомням колко студен и дъждовен беше юни 2021.

4

пенсионер-ветеран

преди 2 години

за това ли Мръзнеме като п0мияри в НеОтоплените си ЛокДаун Килии?! откога го чакам това Глобал Топло - нима не е далавера за България да е с климата на Палм Бийч Флорида, където и Имението на дъщерята на Бо?!

3

Анонимен

преди 2 години

7-мага по топлота за последните 7 години нали?!? :-) Интересно откъде имат данни за 1900 при положение, че не са правени сериозни измервания тогава! :-)

2

ПО ПО НАЙ!

преди 2 години

Най-топлата по екватора и най - студена по полюсите! На другите по по най места: вятър, валежи и урагани! Ей такива ми ти работи!

1

Анонимен

преди 2 години

Значи не е от човешката дейност. Понеже 2020г беше с рекордно ниски от десетилетия човешки активности - индустрия, придвижване.