25

ЗАПОРОЖЕЦ

преди 2 години

тоя за къв фар говори ? фигуранта свети като червена звезда бе :)

24

Сатир

преди 2 години

Идва време за отворената длан и протегната ръка, време за диалог, за укрепване на държавността и справедливостта, идва време изправени пред кризите да измислим идеята за единението, посочи Вигенин. Абе ***, предните пет години за какво време беше?

23

Анонимен

преди 2 години

Фара отдавна загасна.

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ

21

релаист

преди 2 години

И корабният фар светеше, ама Вера Су се заби в скалите. Не забрвяйте това.

20

dakotabg

преди 2 години

Я,голям тоя,бре!По-голям от Матросов...

19

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лъжа! Никой не е надминал по светкане,присветкане,надсветкване Фори Светулката! Той е ненадсветкаем!

18

Анонимен

преди 2 години

Вегенин щом деда ми каза не на БСП а е полковник бивш от Армията значи знае всичко.Каза че сте предатели и *** сте към Америка .А оспори го .

17

Жоро

преди 2 години

Браво, Кристияне, браво, Вигенин! Такъв "поцелуй в зад" е по силите само на един истински комунист!!!

16

Minuva42

преди 2 години

Сега като ви тряснат режим на тока пак ще ви свети президенството като фар :)

15

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач == Само банкянската мутра е гении, така ли? Ако изброените от теб са глупави, Борисов е на нивото на амеба.

14

Случаен минувач

преди 2 години

Това е Минке, положението. Baгинин е глyпaв човек. Президентът Радев е глyпaв човек. Министър председателят Киро е глyпaв човек. Ами затова сме на това дередже. Няма какво да се оплакваме, сами сме си виновни!

13

факт

преди 2 години

Радев направи трети комунистически преврат,след 09.09.1944г. и 10.11.1989г. Вкара комунистите във властта без да са спечелили вота на народа - както винаги.Анатема.

12

Диана

преди 2 години

Не може да има единение с БСП, довела ни до Национална Катастрофа, прогонила милиони българи от родината си! Мир ще има само когато БСП напусне политиката и се извини на народа за лошото си управление - българите не сме слепи хора! Може да даваме толеранс, но не забравяме! Вигенин се държи като ни лук ял, ни лук мирисал - той е правия и сега ще се помирява с кривите, значи, което си е друга лъжа и е недопустимо да доведе до мир на духовете в страната!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

11

Анонимен

преди 2 години

С този режим на тока, скоро май само той ще свери като светофар :)

10

Анонимен

преди 2 години

Икономиката върви към нищото вие си говорете за светлини на фарове, мълвете си някакви високопарни думи без връзка с действителността. Да не стане като 1997. Защото вътрешно политическите и икономически проблеми не могат да се оправдаят с външни причини.

9

Кънчо

преди 2 години

Ами да отиде да посвети и на общините, дето обявиха режим на тока, заради неграмотното управление в енергетиката. Евала Радев, режим на тока, макс ограничена потр кошница заради постоянно покачващи се цени, заблуда за пенсионерите, че вземат увеличение на пенсиите, вихреща се ковид криза с невиждани измерения...изобщо за няма и година превърнахте страната със сравнително предвидима среда в изключително блато и дъно...

8

Умник

преди 2 години

Да, само неграмотните и неуспяли хора протестират. Който си е амбициозен, връзкар и има големи мечти - успява! И не се занимава с протести и други там глупости. Само пропадналите протестират, които ги мързи да научат една Азбука. Затова ще се влачат цял живот и така, дорде пукнат

7

Анонимен

преди 2 години

Их. Този не участваше ли по времето на приятелия си Сергей Станишев в схема за източване на пари чрез някакви рекламни материали. Бяха ги намерили в мазето на МС. Помним, другарю, помним.

6

Анонимен

преди 2 години

Голямо натягане пред началника, смешна работа