82

Анонимен

преди 2 години

До Веселина Йорданова:А колко са починали от ГЛАД, РАК, ИНФАРКТ г-жо статистиката?? Нали сте правили толкова дълъг списък.

81

Важен показател

преди 2 години

Важен показател при отчитане на смъртността е не възрастта, а имал ли е пациентът достъп до медицинска помощ, и като цяло каквато и да е консултация по време на боледуването от ковид. Защото дори в София хората нямат достъп до лекарски преглед и консултация при необходимост.

80

...

преди 2 години

Трагедия. В западните държави с население в пъти повече от България умират 10-20 човека на ден, като мнозинството са хора над 80 годишна възраст. Това е щото българина е най-умен, разбира от всичко, за българина няма тема от която да не разбира, от политика и спорт до медицина, наука и космонавтика.

79

Очевидно

преди 2 години

Страдали са от остра форма на плоскоземие и антиваксърство. За жалост, често е смъртоносно.

78

Анонимен

преди 2 години

12 под 51 години и 79 над. Има леко покачване на смъртността сред по-младите днес, надявам се да е инцидентно.

77

Istinata

преди 2 години

Нали разбирате, че ако броя на заразените е по-голям, и броят на умрелите ще е, абсолютни лъжи. ЕДИНТСВЕНО ваксинираните умират, набийте си го в главите най-после.

76

Istinata

преди 2 години

не са от ковид, а от вакснината. Оторовен ГРАФЕН. Доказано и предоказано. Колкото по силна е дозировката, толкова повече млади ще им поддава имунната система, а не само на старите. Статистиката е напълно фалшива, на запад намаляват броя на умрелите, за да не се плашат, тъй като са ваксинирани, а тук нарочно я увеличават, за да се плашат хората, които, напротив, не са се ваксинирали. Хората умират само и еднистевно от ваксини. Стига сте лъгали.

75

Мазния Испанец

преди 2 години

До Бате Посеречко Ми не ходи в болница.Тревичка водичка и ще мине>И после Дай да го удавиме К-то...

74

Анонимен

преди 2 години

Днес погребахме колежка на 57г. Без заболявания. Инфаркт. Преди 10 дена - трета доза.....Да бе, по скоро трети рушвет за зелен сертификат, нали!:))))

73

Анонимен

преди 2 години

Погрибахме досега в България 32200 души. Неваксинирани.

72

Анонимен

преди 2 години

Днес погребахме колежка на 57г. Без заболявания. Инфаркт. Преди 10 дена - трета доза.

71

Анонимен

преди 2 години

Днеса пише какви ли не дивотии, но веднъж не попитаха в РЗИ как точно се брои карантина. Т.е ако си на 19то число с даден положителен резултат броят ли датата 10ти или започват от 11ти? Защото ако я броят, то на 20ти трябва да си извън карантина, но ако не броят деня на теста, то карантината ти приключва с 1 ден отгоре. На базата на това може да те глобят 1000 лв. Само че няма тел на който да ги питаш, никой не вдига на тези, които са записани в сайта на РЗИ. А ако вдигнат, не знаят.

70

Анонимен

преди 2 години

Който прави статистиката да иде в нова и да обясни. Кво се чудите.

69

Анонимен

преди 2 години

Това са два наистина шокиращи случаи. Ужасни.Но за да сме коректни - каква в крайна сметка е средната възраст на починалите спрямо средната продължителност на живота в България?А на починалите с ковид, диабет и сърдечно заболяване спрямо средната продължителност на страдащите от диабет и сърдечно заболявания?Не съм антиваксър, ако това си мислите.Верни решения могат да се вземат само при верни изходни данни

68

До Invictus

преди 2 години

Тези средни много заблуждават. Примерно в България от заразените неваксинирани умират 26% от хората на възраст 90+ години, 20,6% от хората на възраст 80-89 години, 12,3% от 70-79 годишните, 5,8% от 60-69 годишните, 2,1% от 50-59 годишните, 0,8% от 40-49 годишните, 0,3% от 30-39 годишините и 0,1% от заразените под 30 години. Къде точно се вместват твоите 2% в тази факти?

67

Анонимен

преди 2 години

Нямало обедна почивка за торла. Яде и пише с мазни пръсти..

66

До 72 Invictus

преди 2 години

72 години живот не са никак много. Когато пораснеш, ще го разбереш.

65

Мем

преди 2 години

Не видях нито един починал от ковид.

64

Анонимен

преди 2 години

Така е като са прости и не са се ваксинирали. Те и глухите вече разбраха че трябва да де ваксинират само неграмотните антиваксъри дето гледат меме клипчета по цял ден още не са разбрали... Простотията се плаща скъпо това е положението...

63

До 63

преди 2 години

Ама Коцето-възрожденеца ,чул.Боднал се е.По принцип,Тея от възраждането са против ваксините.Ама се боцнали.За всеки случай..Принципни хора.