16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБойко нищо не е построил. Всичко се строи на наш гръб!

15

БАИКО

преди 2 години

Еи мом4е кир4о живел си в държава със закони знае6 как стават не6тата направи ги за тов а те избрах ме държиме на теб аконе ти стиска даваи на друг кокал4ето нема време за губене и тиквта в затвора времето върви 6те стане ло6о за вси4ки.

14

Бат Сашо

преди 2 години

До Анонимен Че нали текста в закона, където е описан размера на глобата е Боко и компания. Защо да правят големи глоби за техните си фирми. Поимисли пак дали са ***. Просто са нагли и алчни

13

Анонимен

преди 2 години

Този лот нали след 6 месеца го завършват?

12

Анонимен

преди 2 години

Сега чак ли се сетиха? И само 5к?? А къде бяха лятото? Обиколния през Драгоман, 1км се минаваше за 20мин, а ако имаш камион отпред може и повече. То е прах, дупки, един знак нямаше. Никога не знаеш дали не си в насрещното.

11

Анонимен

преди 2 години

Ако е истина - Супер ,най- сетне да го отнесе истинския виновен , а не т.н "недобросъвестни " шофьори ,не съм фен на новата власт ,но ако новината е иснинска , а не кьорфишек така трябва да се работи , а "ощетените" със заплати строители да не пищят ,ами да потърсят отговорност на тези ,които са им шефове , и чиито нареждания изпълняват ,без да се замислят дали е законно ,имаше един ,дето им подаряваше сака ,ама май *** пропусна да им подари..глобата е супермалка

10

Анонимен

преди 2 години

Символично е, че лошата организация е на Европа.

9

Анонимен

преди 2 години

Каква власт мечтаете за Тиквата, бе герберляци? Отива в килията вашата Тиква, доживот!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6ДГД Боко!

7

Анонимен

преди 2 години

От 65км магистрала от Март 2018 до Февруари 2020-та бяха построени 33км, от Февруари 2020 до днес са построени 1.4км и са изхарчени 194 милиона. Не искам да казвам че Бойко не е крал, ама до сега щеше да я е завършил. Няма мостове, няма тунели иска се да се шусне асфалт още 30км и за 2г нищо не е направено!

6

Анонимен

преди 2 години

Голям срам е за България ,че няма магистрала до Калотина.Преди години обвинявахме сърбите ,че не искат да строят до нашата граница,сега те имат магистрала ние членка на ЕС нямаме,за съжаление скоро няма и да има!Освен ,разбира се ако Боко дойде отново на власт.

5

Анонимен

преди 2 години

Повече няма да видим строежи на нищо, камо ли на магистрали. Каквото построи Борисов това ще остане. Сега важното е да чегъртаме и да си назначаваме наши хора на власт, а народа кучета го яли. Апропо те вече го заръфаха с цените на всичко.

4

пожелание

преди 2 години

Всеки ден проверки ,и глобите да са високи ,а не колкото струва бутилка ракия !!

3

Анонимен

преди 2 години

5000лв? Това ли е? За толкова няма да си мръднат малкия пръст и проблема си продължава. Кога ще се научите че с малки глоби и несъбирането им нищо няма да се промени. Точно за това и на запад всичко слуша и изпълнява. Глоба 100000лв и гонене до дупка докато си свършат работата. И така всеки месец. Скапан държава която никога няма да се научи.

2

Анонимен

преди 2 години

Муха ги ухапала.

1

Анонимен

преди 2 години

Герберските айдуци и Гешев са в траур че не могат да напълнят пак чекмеджетата..