13

Анонимен

преди 2 години

България казва НЕ на Македония за ЕС само и единственно заради говоренето с омраза към нас и фалшивата история в учебниците им. Какъв беше този ЦИРК с краткото име на Македония и отказване от териториални претенции към България от Премиера на РСМ ? Кога въобще е имало дебати по подобни въпроси ?

12

От Вселената

преди 2 години

Българин на трибуната: - Може ли да започна отдалече? - Може, само че кратко. - Когато българският цар Самуил се върна с цялата си войска в Охрид, след битка с Византийците, през 1004г край Скопие, ние си хвърлихме дрехите, за да изхвърлим натрупания орах от битките. Когато излязохме от водата видяхме, че Македонците са ни свили дрехите. Скача представителя на Македония: - Протестирам!. Нас тогава изобщо ни е нямало! Българският представител: - Ето това исках да докажа!

11

Македонци

преди 2 години

имат право да се наричат само сънародниците на Александър Македонски ! Населението на сръбската провинция Македония няма нищо общо с Александър Македонски, още повече че Александър Македонски със сигурност не е говорил смешния Български диалект, които те наричат Македонски език

10

Анонимен

преди 2 години

проблемът е свързан от началото на века с Великите сили и насилственото определяне на граници и ето 100 г не може да забравим и не може да простим , тоя лальо какво си мисли канадското пони пришпорено от козяк че ще реши стогодишен проблем

9

Анонимен

преди 2 години

има шиптерски фирми и на тоя на изба тиквеш дето ще става посланик в българия

8

Анонимен

преди 2 години

От колко години се претопля една и съща манджа. Това са едни тотално промити дъбави глави. Абсолютни лицемери, които ти плюят зад гърба. Долу някой беше писал за отношенията ни с Румъния. Не съм чул някой румънцец да ни плюе. Има доста румънски фирми в България - само 2 от тях са Romstal - гигант за производство на всякакви тръби за отопление или канализация. И Rompetrol с над 70 бензиностанции. Не съм чул за македонска фирма тук - освен ако не е някое туристическо бюро.

7

Анонимен

преди 2 години

Киро харварда току що получи слаб 2 за посещението си в РСМ. Нищо не може да се постигне с руски слуги, които още живеят с македонизма, титовизма и езика на омразата. Защо са ни транспортните връзки с РСМ, ако са нерентабилни? Нямаме пари за хвърляне, нито история за продан. Защитаваме само истинските българи в РСМ, чиито права се нарушават.

6

Анонимен

преди 2 години

'' Проблемът с РСМ е свързан с история, идентичност '' ........................... Проблемът с РСМ е свързан с балканско, евтино политиканство и от двете страни. Единствената надежда е в Кирил Петков ... всичко друго е селянин до селянина ... седнали, чоплят семки и си опъват ...

5

Харвардския Бунак

преди 2 години

категорично отказа да положи цветя на гроба на Гоце Делчев и за първи път използва формулировката "два народа" когато говореше за Българи и Македонци, по този начи наля вода в мелницата на про-сръбските националисти ! Не зная кой ви го нзначи това продажно лекенннце на минизтур-предцедател, но ако не го свалите час по-скоро ще платите скъпо !

4

хм..

преди 2 години

Проблема не е само Македония. Ние не се разбираме или сме в никакви отношения с нито една Балканска държава. Вземете Румъния - никакви отношения с тях. Все едно са на друг континент, а не съсед който може да ни е единствения приятел на Балканите....

3

Demonaz

преди 2 години

Обръсни се първо.

2

Откъде го изкопаха ?

преди 2 години

Пълни глупости...Коридор 8 не е за Западните Балкани, а трябваше да е връзка на Черно море през Албания, Италия и оттам Западна Европа ! Втората лъжа е , че сме имали икономически отношения ? Истината е , че нямаме никакви ! Единствените такива са малкото туристи, ходещи на Охридското езеро.. Без инфраструктура няма как да има развити икономически отношения. Дори умишлено се пречи на български фирми, които искат да стъпят на македонския пазар, което ще е за сметка на сръбските.

1

Асан

преди 2 години

Икномиз от история не разбира викайте Гоце историка :)))