171

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще се превърнат в регионална сила за северна Америка.

170

Анонимен

преди 2 години

Генералния секретар на НАТО г-н Столтенберг, заяви на семинар, озаглавен Нови идеи за НАТО 2030 ("НАТО 2030 обединени за нова ера"), че поставянето на слънчеви панели върху натовските танкове е добро за околната среда. Прехода на натовските танкове на електрическа енергия от соларни панели ще намали зависимостта на натовската армия от въглеводорите на Русия и ще по същността си представлява девастейтинг санкция срещу Кремъл която ще задуши и разруши икономиата на Русия.

169

Мда

преди 2 години

Голям автогол си вкараха американците с провалената цветна революция в Беларус,както и Полша и Литва с подкрепата си за нея. Сега Русия има коридор към Полша и може да изстреля Кинжал към базата с ПРО от само 500км(под 10 мин. полет)

168

Анонимен

преди 2 години

ЕС е абсолютно ненужна организация, дори вредна след като с провалената Зелена Сделка съсипаха енергиетиката на Европа и я вкараха в жестока енергийна и икономическа криза която ще я върне десетилетия назад. ЕС същевтвува само защото съществува НАТО. Дори примера с Македония е показателен - ако Македония не беше в НАТО никога нямаше да е в ЕС, както и България.

167

Анонимен

преди 2 години

Русия може да реши въпроса в Украйна за часове без изобщо да напада. По един или друг начин, рано или късно това ще стана. Русия ще си вземе териториите с руско населенид и Украйна ще бъде откъсната от морски излаз, ще се свие наполовина.

166

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да се примирят, че Русия отново стана свръхдържава. Много е болезнено за тях. Това е ситуация която САЩ изобщо не очакваха.

165

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Освен това на снимката се вижда появата на паравоз Кузя. Явно в третия танк, вдясно на снимката, артелчикът и повара са турнали бая *** в печката. Димът е повече от очиизваден. Подобни димящи танкове са нещо непознато за НАТО. Пак изплашиха Запада.

164

Мозък няма

преди 2 години

До Тялото: "Все едно САЩ да нападнат Ирак, или Авганистан, или Югославия, или Виетнам" САЩ ?- не търси благородство там дето няма. А и алчността не е присъща на славяните.

163

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 223 --- Ами, да натиснат, ако им държи на посераните дирници. Навремето при Карибската криза, когато войната бе на косъм, Хрушчов каза на овенните тикви: "Вие какво искате, да вкарам света в ТСВ ли? и добави: "Ако сте толкова сигурни, че ще победим, да ги нападнем !" (Последва зловещо мълчание.)

162

Тялото

преди 2 години

А защо им е на Русия да нападат Украйна?Все едно САЩ да нападнат Ирак, или Авганистан, или Югославия, или Виетнам.Малко налудничаво свучи.

161

Русия

преди 2 години

Ко са притисняати, нал сти мн мощни.

160

човече

преди 2 години

Украйна да е мислила, когат си е завъртала задните части към САЩ за няколко долара повече. Допуснали сте вражески войски на границата с Русия, носете си кръста! Русия няма войски на границата със САЩ.

159

Пурко

преди 2 години

Еххх тия украинци не се усещат как Русия и САЩ си играят с тях като котка с мишка.

158

Въпрос

преди 2 години

Колко време трябва да мине без да се случи нищо по границата Русия-Украйна за да престанат да въртят тази латерна "Русия ще нападне всеки момент"? Русия ще извърши военна операция само при масирано военно настъпление на украинската армия срещу Донбас и Луганск. За това са там тия войски, за да откажат Киев от такава акция.

157

Анонимен

преди 2 години

Ко ли не прай бай Гън за синчето. Ша му крадът газчицата не ги е срам. Ся ш им спретнем една войница.

156

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха: Съгласен - Путин и да си го премести, тия ще вдигнат паника че им мисли нещо!

155

Ха-ха

преди 2 години

Каквото и да направи Путин, все ще е изненада за джендърите.Тия са много зле.

154

Итън Хънт

преди 2 години

До Хххх, коя поредна година на тази дата... :)

153

SS

преди 2 години

Какво ви интересува бе ? Гледайте тук да не стане война ! Че вече сме се спуснали по пързалката !

152

Познато

преди 2 години

До Освободител: "да освободим Русия" Смелчага! Ама защо се криеш зад "-ем"? Бъди пръв! Отиди да се биеш и дай пример!