79

Анонимен

преди 2 години

Ами родителите какво чакат - като искат да си пуснат заявление за онлайн и нямат право да им откажат. В краен случай може да подадат заявление за отсъствие по семейни причини - имат право на три дни от класен р-л и 7дни от директор. Реално това са две учебни седмици. За какво висят в училище да карат свободни! Всички вече са оформени. понеделник оценките могат да бъдат нанесени за срока.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо си играете със здравето и живота на деца, учители и родители?? Защо разбивате човешки съдби, затова ли сте поставен на този пост?? Моля, вървете си, нека по-способен да взема решения!

77

Мирослав

преди 2 години

Какво направи Денков? Създаде хаос в системата. Противопостави различни хора, обърка други. Има деца, които не знаят що е то истинско училище. Учителите бяха превърнати в статистици, лаборанти, чистачи и д-р. На всичкото отгоре, настройва и обществото срещу учителите. А колко напуснаха, това е тема табу.

76

Александър

преди 2 години

Министър на образованието трябва да бъде човек, обичащ децата и България. При този индивид не се забелязва такова нещо.

75

Анонимен

преди 2 години

А, ти за какво си министър, като едно решение не можеш да вземеш?

74

Анонимен до Красимир

преди 2 години

Ами те учителите не се уморяват! Напр.моя комшийка е учителка. Оня ден я срешнах вечерта се прибираше от работа. Едва пъплеше по стълбите.Имало болни учители и ми каза, че е карала 10/десет/ учебни часа.Тръгнала и по-рано,за да се тества, после е тествала и ученици и е карала и 10 часа един след друг.Изкарала с едно пакетче солети. Е, ти колко ще изкараш? При 5 клас, 10клас и 8 клас.

73

Анонимен

преди 2 години

Изключително не полезен за обществото.

72

Учил

преди 2 години

Приятелството и общите интереси с някои хора не правят от този господин добър министър. Може да е добър учен, но не е полезен за образованието. Напротив!

71

Сата НАТО

преди 2 години

Акад. Денков посочи, че ситуацията със заразените ученици е много пъстра.....----///------.... Същество, което използва думата "пъстра" в изречение, в което става дума за епидемия и болни деца, е психопат. Като минимум, на този запъртък му липсва всякаква човещина и емпатия, но няма и как да бъде другояче - Денков е видно недоразвит индивид с неясна полова принадлежност и детско гласче - деген.

70

Политическа Физика

преди 2 години

На тоя "академик" ми се иска да му напомня, че математическият му модел е като темепературен такъв, при който антифриз се слага в автомобилите при температура под -1 градус. Ама в Петрич е +10, докато в Смолян е -7. Не може заради Смолян да накараме и в Петрич да слагат антифриз, а само в Смолян да минат на антифриз е неколегиално и противоречи на модела. И показва, че някъде в страната е студено!

69

Александър

преди 2 години

Министърът не разбира от образование. Може би разбира от други неща.

68

Анонимен

преди 2 години

Този човек е вреден за образованието и трябва да бъде освободен от поста. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

67

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!

66

Анонимен

преди 2 години

Пак с МЗ се оправдава, той за какво е незнам. От кабинета с кожения фотьойл, всичко е ок, нали?

65

Явно чакат

преди 2 години

Още повече случаи на заразени и умрели да има и тогава може и да помисли Денко или може би не дали все още да НЕ затваря училищата. Като почнат случаи на тежко болни деца и умрели деца тогава пак ще трябва някой друг отгоре да го натисне Денко да вземе най-правилното решение да затвори ако няма кой тоя ще държи всичко отворено докато не измрат всичко.

64

Красимир

преди 2 години

От какво са уморени учителите? От стоене в къщи?

63

Анонимен

преди 2 години

Какво е това недомислие! Вчера се беше запънал като рак на бързей! Ами можеше вчера да го обяви и от днес да са онлайн.Те ако са чакали послидните няколко дена да ги изпитат...Било препоръка...Значи пак учителите виновни! Нарочно пишат препоръки, а не заповеди и после из у-щата се чудят как да го тълкуват!

62

Сърцераздирателно

преди 2 години

Трогателно как се бори Денко колкото се може повече деца да се заразят с вируса и колкото се може да бъдат отворени всички училища, за да може учителите да си оправдаят заплатите пък и бонуси ще им дават увеличение на парите по време криза и епидемия.

61

Анонимен

преди 2 години

Ама че заглавие! Тъпота на тъпотите! Много ясно, чеако реши да затваря МЗ ще затваря. Това каква новина е? У нас от години управлява не НС, а изпълнителната власт.

60

Анонимен

преди 2 години

Как се казваше ленивецът в "Ледена епоха"?