71

Щирлиц

преди 2 години

Много се туткат альошите,отдавна трябваше да са докарали ракетите в Беларус.

70

Модерна Война

преди 2 години

Ох умиргам, щяли с DHL да разпращат на подбрани адреси, на хора които не са санкционирани да не получават предназначените им бомби ли, та що ли, шо руските ракети ако че били точни и бързи били много скъпи, така че щело да е по ефтинко да премятат атометките по DHL! Модерни времена по Чарли Чаплигинович

69

Анонимен

преди 2 години

как е тръгнал чичкото дали прави разлика от разполагане и пращане по ДиЕйЧЕл, а

68

Кубинска криза

преди 2 години

После няма да е лесно да се организират майдани срешу Лукашенко, съшото важи и за Куба и Венесуела.

67

Анонимен

преди 2 години

Да това е гадно, САЩ като разположат ядрени оръжия в Украйна , а Русия разположи ядрени оръжия в Беларус, се губи предимството което трябваше да постигне САЩ над Русия.Много харчене за въоръжение на Украйна и Полша,а предимството става съмнително. Така че САЩ очевидно се замислят за отлагане на Третата световна война, защото без предимство няма голям смисъл да я започват.

66

Моите гаубици

преди 2 години

Ги подариха на бурмите, ей така, от една патриотична глупост. 108 броя напълно функционални 122 мм гаубици. Сега ще ни плашат с тях. Добре че не сме им дали изчислителните планшети, а само линийки. Далекомери също не сме им дали.

65

Истината

преди 2 години

Когато сте на около 50 метра до танк който изстреля снаряд се изпускате по малка, а когато сте на 200 метра от взривяването на снаряда се изпускате по голяма нужда! Почти 99% от пишещите и даващи акъл не знаят какво е война! Дано не се случва, за ракети вообще няма нужда да говорим. Жалко че у нас сме само Патриоти на маса! За това ни тъпчат от всякъде. А по темата: щом единия може значи и другия може! Нали сме Демокрация!

64

Пурко

преди 2 години

Въй,ам ся Ко ша правим.

63

Анонимен

преди 2 години

Следват руски ядрени оръжия в Сърбия,Куба,Венецуела Индия и Иран.Но последните си имат.

62

Суверена Държава

преди 2 години

Беларус е като Германия - може да си разполага ядрените оръжия където иска! Нали?

61

Анонимен

преди 2 години

Блинкен се сети! Да напише договор с предложения.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81" Русофилчета стига сте мрънкали..." Нещо бъркаш, "европеецо" - САЩ мрънка и тях ги е страх, те са разтревожени.... Какво ли ще е, когато руски ракети отидат във Венецуела, или Никарагуа, или Куба???? Ще има пак "летящи" сенатори и крясъци "Руснаците идват"?

59

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 81: Нека се пробват САЩ да поставят условия на Русия, и тогава да видим резултата. Какво ще направят? Нова Караибска криза? Знаем как завършва това.

58

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета стига сте мрънкали. По силния поставя условията и налага санкции. По слабия или изпълнява или яде бой до поси ране. Русначетата нещо се пообъркаха и ще трябва да им се посочи къде им е мястото.

57

Анонимен

преди 2 години

От какво се притесняват? Беларус не е в НАТО и с Русия могат да правят каквото си искат помежду си. По същия начин Русия няма от какво да се притеснява, когато САЩ сложат ракети в Румъния. Какво правят държавите от НАТО помежду си, си е тяхна работа!

56

СС

преди 2 години

САЩ какво правят с военни бази в Германия,Италия и Испания ??? Имат около 150 бази по света ,но Русия не може да поставя ракети в Беларус !!!

55

Анонимен

преди 2 години

Украйна е новият Афганистан. САЩ са решили да ги оправят.

54

Анонимен

преди 2 години

Слагайте санкции на още олигарси около Путин, за да предизвикате недоволство у тези милиардери и да направят държавен преврат и да го свалят от власт. После ще им благодарите и ще ги направите президенти на всички части на бившата Руска федерация. И ще ги накарате да воюват помежду си за мир и демокрация.

53

Анонимен

преди 2 години

Ще ги сложат и САЩ, и Русия. После ще се съберат на мирна конференция и ще се разберат да ги изтеглят.

52

Анонимен

преди 2 години

Слагайте ядрено оръжие в Литва, Латвия, Естония. Защитете хората. Не се тревожете и не бъдете несигурни.